Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de revocare din functie a fostilor ministri si pe cele de numire a membrilor noului Guvern

B1 B1,
Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de revocare din functie a fostilor ministri si pe cele de numire a membrilor noului Guvern

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti seara, decretele de revocare din functie a fostilor ministri, precum si pe cele de numire a membrilor noului Guvern, potrivit unui comunicat al Adminsitratiei. continuă pe B1

Traian Basescu a semnat decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali si a doi consilieri de stat, incepand din 22 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali - Iulian Fota, Iulian Chifu, Claudiu-Constantin Dinu, Anca-Ileana Ilinoiu, Bogdan-Alexandru Dragoi si Bogdan Manoiu - incepand cu data de 22 decembrie, informeaza Administratia Prezidentiala. De asemenea, Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu aceeasi data, a consilierilor de stat Dorel-Constantin Onaca si Anca-Carmen Catanescu.

Traian Basescu a semnat decretele de revocare si numire in functie a noilor ministri ai Guvernului Ponta IV

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat marti, Decretul privind revocarea din functie si numirea unor membri ai Guvernului Romaniei.

Consilierii prezidentiali, eliberati din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a consilierilor prezidentiali si a consilierilor de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 22 decembrie, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Basescu a semnat eliberarea din functie a consilierilor prezidentiali, incepand cu 22 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a consilierilor prezidentiali si a consilierilor de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 22 decembrie.

Romanii considera ca Traian Basescu este presedintele care a ajutat cel mai mult democratia romaneasca

Presedintele Traian Basescu isi incheie duminica, 21 decembrie, cel de-al doilea mandat, chiar in ziua izbucnirii Revolutiei romane in Capitala, acum 25 de ani. Pe retelele de socializare au inceput sa.

Traian Basescu si-a decorat medicul de familie

In ultima saptamana la Cotroceni, presedintele Traian Basescu si-a decorat si medicul de familie. Doctorita Cristina Astrid Sburlan a primit Ordinul National Pentru Merit - in grad de Cavaler pentru.

SONDAJ INSCOP Research: Traian Basescu, cel mai bun presedinte al Romaniei dupa 1989

Intr-un sondaj INSCOP Research, comandat de ziarul Adevarul, 30,3% dintre repondenti sutin ca presedintele Traian Basescu a facut cele mai bune lucruri pentru tara. Pe locul 2 se afla Ion Iliescu cu 23,8%, iar pe ultimul loc, Emil Constantinescu cu 19,6%.

Consilierii presedintelui Traian Basescu, eliberati din functii

Consilierii presedintelui Traian Basescu vor fi eliberati din functii incepand cu data de 22 decembrie, seful statului semnand luni dupa-amiaza mai multe decrete in acest sens, potrivit unui comunicat al.

Decretul privind revocarea din functie si numirea unor membri ai Guvernului a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul privind revocarea din functie si numirea unor membri ai Guvernului a fost publicat marti in Monitorul Oficial, informeaza Agerpres. Decretul a fost semnat de presedintele Traian Basescu. Prin acest decret.

PMP va adresa invitatia formala presedintelui Traian Basescu sa se alature partidului

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat, ieri, la Baile Tusnad, ca saptamana viitoare Consiliul National Executiv al PMP va adopta o invitatie formala pe care o va adresa presedintelui in functie, Traian Basescu, de a se alatura partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )