Libnet.ro
UNICEF

19:00

Decretul privind revocarea din functie si numirea unor membri ai Guvernului a fost publicat in Monitorul Oficial

Antena3 Antena3,
Decretul privind revocarea din functie si numirea unor membri ai Guvernului a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul privind revocarea din functie si numirea unor membri ai Guvernului a fost publicat marti in Monitorul Oficial, informeaza Agerpres. Decretul a fost semnat de presedintele Traian Basescu. Prin acest decret. continuă pe Antena3

Traian Basescu a semnat decretele de revocare si numire in functie a noilor ministri ai Guvernului Ponta IV

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat marti, Decretul privind revocarea din functie si numirea unor membri ai Guvernului Romaniei.

Traian Basescu a semnat decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali si a doi consilieri de stat, incepand din 22 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali - Iulian Fota, Iulian Chifu, Claudiu-Constantin Dinu, Anca-Ileana Ilinoiu, Bogdan-Alexandru Dragoi si Bogdan Manoiu - incepand cu data de 22 decembrie, informeaza Administratia Prezidentiala. De asemenea, Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu aceeasi data, a consilierilor de stat Dorel-Constantin Onaca si Anca-Carmen Catanescu.

Basescu a semnat eliberarea din functie a consilierilor prezidentiali, incepand cu 22 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a consilierilor prezidentiali si a consilierilor de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 22 decembrie.

Consilierii prezidentiali, eliberati din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a consilierilor prezidentiali si a consilierilor de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 22 decembrie, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Nicusor Dan: Lui Chevron ii este frica sa transmita datele privind explorarile din Vaslui

Reprezentantilor Chevron le este frica sa transmita analiza datelor privind explorarile din judetul Vaslui, intrucat nu vor sa le fie afectata valoarea pe bursa americana si lichiditatea, in cazul in care ar comunica faptul ca nu au gasit gaze de sist in tara noastra, ne-a declarat, vineri, Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )