Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.30

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine astazi, de la ora 19. 30, o declaratie de presa, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

LIVETEXT Scandal intre Palate pe tema certificatelor verzi. Basescu: A scazut pretul la energie si Ponta nu s-a prins

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa miercuri, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Scandal intre Palate pe tema certificatelor verzi. Basescu: A scazut pretul la energie si Ponta nu s-a prins

Presedintele Traian Basescu a vorbit, miercuri, despre Ordonanta de Urgenta privind certificatele verzi, despre care a subliniat ca este in vigoare, in ciuda faptului ca a fost atacata la Curtea Constitutionala, dar si despre situatia din Ucraina.

Traian Basescu: Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier

Azi, majoritatea parlamentara, si in mod deosebit PSD, partener cu UDMR, au protrejat investigarea unui act de coruptie la nivel parlamentar . ) Daca azi s-ar fi dat aviz ca dl Chitoiu sa fie anchetat, cu certitudine ar fi trebuit sa spuna cum a primit si aprobarea de la premier, a declarat presedintele Traian Basescu intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara la Cotroceni. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratia presedintelui.

Presedintele Traian Basescu face declaratii, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

VIDEO Traian Basescu: OUG de reducere a certificatelor verzi e in vigoare si produce efecte. Afirmatia premierului ca ordonanta e blocata ori e minciuna ori proba incompetentei, ori ambele

Presedintele Traian Basescu aratat miercuri ca Ordonanta de Urgenta 57/2013 de reducere a certificatelor verzi este in vigoare si produce efecte, subliniind ca presedintele nu poate bloca ordonante de urgenta. Seful statului a catalogat afirmatia premierului potrivit careia ordonanta a fost blocata de presedintie drept minciuna ori proba incompetentei, ori ambele. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale presedintelui.

Sinteza zilei: Presedintele Traian Basescu, incapabil sa ierte?

Mihai Gadea l-a provocat marti pe presedintele Traian Basescu, cerandu-i sa dovedeasca daca cineva din trustul de presa pe care jurnalistul il reprezinta a luat bani pentru asa-numita campanie de gratiere a.

Scandal intre palate pe factura la energie. Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu sunt transmise LIVE pe www. antena3. ro. Iata cele mai importante.

Basescu sustine o declaratie de presa la 18.30, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu va sustine, miercuri, la 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Basescu vor fi transmise LIVE pe www. antena3. ro. Stire in.

Declaratii Traian Basescu, la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )