Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.30. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui

Antena3 Antena3,
Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.30. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Urmareste LIVE cele mai importante declaratii numai la antena3. ro. continuă pe Antena3

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.30.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, potrivit Mediafax. Urmariti cele mai importante declaratiile ale presedintelui, in format LIVE TEXT I-am prevenit pe liderii USL ca voi reactiona daca fac din mine subiect de campanie.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18.30.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, potrivit Mediafax.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la 18:30, la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, luni seara, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Programul presedintelui a fost postat intr-un anunt, pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu: Voi alege un premier care va trebui sa treaca de votul parlamentului. Urmareste LIVE declaratiile presedintelui

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Urmareste LIVE cele mai importante declaratii numai la antena3. ro. - Voi incepe cu minciunile USL, care sustin ca.

Traian Basescu, declaratii de presa, de la 18:30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa incepand cu ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. HotNews. ro va transmite LIVETEXT declaratiile sefului statului.

LIVE TEXT Traian Basescu, declaratii de presa: Voi desemna un premier care va trebui sa treaca cu un vot majoritar in parlament

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa incepand cu ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. HotNews. ro va transmite LIVETEXT declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Voi alege un premier care va trebui sa treaca de votul parlamentului

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni. Urmareste cele mai importante declaratii: - Voi incepe cu minciunile USL, care sustin ca presedintele trebuie.

Subiectele zilei: EXCLUSIV Interviu cu presedintele Traian Basescu. Nu eu am investit cel mai mult in MRU, ci PDL; Gheorghe Piperea: DNA ar trebui desfiintata; Se pregatea Ceausescu de razboi nuclear? Dezvaluiri socante: Romania putea sa fabrice bomba ato

Jumatate dintre consilierii locali si judeteni verificati de ANI au firme. Cati au contracte cu statul. In perioada 2008-2012, la bugetele judetelor. DW: Dunarea, un liant al unitatii Europei. Din sudul Germaniei si pana la Marea Neagra, apele Dunarii strabat zece state. UE si-a propus sa transforme fluviul intr-un liant al acestei parti a.

Tariceanu, viitorul premier?! A prezentat un plan de guvernare asa cum a solicitat chiar presedintele Traian Basescu

Afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind calitatile viitorului prim-ministru al tarii nu au fost trecute cu vederea de catre fostul premier Calin Popescu Tariceanu, care a si prezentat joi un plan de.

Traian Basescu: USL ma foloseste ca subiect de campanie. Mint de 6 luni ca vor coabitare, dar spun ca alegerile sunt continuarea luptei cu mine

Presedintele Traian Basescu a sustinut luni seara o declaratie de presa, in care a raspuns mai multor acuzatii de aduse de catre membrii USL. Seful statului a reiterat faptul ca i-a prevenit pe acestia ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )