Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan acuza Statele Unite ca ofera sustinere gruparii Stat Islamic si separatistilor kurzi

România Liberă România Liberă,
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan acuza Statele Unite ca ofera sustinere gruparii Stat Islamic si separatistilor kurzi

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat, marti, coalitia internationala coordonata de Statele Unite ca ar oferi sustinere organizatiei teroriste Stat Islamic si grupurilor separatiste kurde, potrivit presei din Turcia. continuă pe România Liberă

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a sunat pe Vladimir Putin, dupa accidentul aviatic soldat cu moartea a 92 de persoane

Presedintele rus Vladimir Putin si Recep Tayyip Erdogan, au avut, duminica, o convorbire telefonica, in cadrul careia liderul de la Ankara i-a transmis omologul sau condoleante, dupa accidentul aviatic care a avut loc in ziua de Craciun, soldat cu moartea a 92 de persoane.

Presedintele Turciei acuza Statele Unite ca sprijina organizatii teroriste, printre care si Statul Islamic

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat ca are dovezi ca o coalitie condusa de SUA le ofera sustinere gruparilor teroriste, inclusiv Statului Islamic si gruparilor militante kurde YPG si PYD,.

Erdogan acuza SUA ca sustine grupari teroriste, inclusiv Statul Islamic

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat ca are dovezi ca o coalitie condusa de SUA le ofera sustinere gruparilor teroriste, inclusiv Statului Islamic si gruparilor militante kurde YPG si PYD, relateaza Reuters.

Prima femeie pilot a Afganistanului cere azil in Statele Unite si isi pune pe jar tara

Prima si singura femeie pilot a Afganistanului a refuzat sa se intoarca acasa dupa un curs de perfectionare de 18 luni in Statele Unite si a solicitat azil peste Atlantic, fapt ce a starnit o reactie dura in tara sa.

Relatii tensionate intre China si Statele Unite. Ministrul chinez al Apararii a trimis un portavion in Oceanul Pacific

Ministerul chinez al Apararii a anuntat, duminica, trimiterea unui portavion in Oceanul Pacific, pentru exercitii militare, pe fondul recentelor dispute cu Statele Unite din cauza Taiwanului.

FBI-ul avertizeaza despre posibilitatea unor atacuri teroriste in Statele Unite, in weekend-ul Craciunului

Biroul Federal de Investigatii FBI) si Departamentul de Securitate Interna al Statelor Unite au trimis un buletin de informare tuturor agentiilor care se ocupa cu securitatea publica si companiilor de paza private, avertizandu-le despre posibilitatea ca sustinatorii retelei teroriste Stat Islamic sa incerce comiterea unor atentate pe teritoriul tarii, la sfarsitul aceste saptamani, relateaza CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )