Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele UEFA despre EURO 2020: Vor fi spectatori in tribune

Online Sport Online Sport,
Presedintele UEFA despre EURO 2020: Vor fi spectatori in tribune

Aleksander Ceferin, slovenul care se afla in fruntea UEFA, a vorbit despre posibilitatea ca meciurile de la EURO 2020 din vara anului urmator sa se dispute cu spectatori. continuă pe Online Sport

Presedintele UEFA spune ca vor fi spectatori in tribune la Euro-2020

Presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat, intr-un interviu pentru AFP, ca la Campionatul European amanat pentru anul viitor din cauza coronavirusului vor fi spectatori in tribune.

Presedintele SUA, despre votul universal prin corespondenta si cea mai mare frauda din istorie. Donald Trump: Oamenii au mers sa voteze si in timpul razboaielor mondiale

Donald Trump, presedintele SUA, sustine ca ofensiva opozitiei democrate privind votul universal prin corespondenta este unul dintre motivele pentru care treneaza negocierile din Congres cu privire la al patrulea.

Alegeri locale 2020. Vor fi amanate alegerile locale? Ludovic Orban da raspunsul

Intrebat daca se pot organiza alegeri locale in conditiile existente date de pandemia de coronavirus, premierul Ludovic Orban a declarat ca, dupa cum arata datele la ora actuala, nu exista niciun fel de problema in ceea ce priveste organizarea alegerilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )