Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presiune tot mai mare pe gigantul internetului: Havas UK retrage reclamele de pe Google si Youtube

Hotnews Hotnews,
 Presiune tot mai mare pe gigantul internetului: Havas UK retrage reclamele de pe Google si Youtube

Filiala britanica a gigantului de publicitate Havas Group a decis sa opreasca orice cheltuieli pentru Google si Youtube dupa ce reclame ale clientilor sai au aparut online langa continut indoielnic sau nesigur, scrie AdvertisingAge. continuă pe Hotnews

Cel mai mare eveniment din Romania dedicat celor cu Down va avea loc la Cluj. Mama: Speranta noastra sta in legislatie

Cel mai mare eveniment dedicat persoanelor cu Down din Romania se va organiza la Cluj in perioada 20-22 martie. Organizatorii au gandit mai multe activitati printre care si un mars al copiilor cu Down care vor imparti marti, 22 martie, flori, baloane si imbratisari gratuite. Pe 21 martie se marcheaza in mai multe tari Ziua Mondiala a Sindromului Down.

Decizia de a imparti 30 miliarde lei pe credite de angajament - cea mai mare teapa a PSD

Secretarul general interimar al PNL Cristian Busoi sustine ca cea mai mare parte a celor 30 miliarde de lei pe care Guvernul Grindeanu ii aloca autoritatilor locale vor reveni alesilor social-democrati, avand in vedere ca termenul de depunere a acestor proiecte se incheie in doua zile, iar criteriile sunt necunoscute.

Exista riscul ca deficitul bugetar al Romaniei sa aiba cea mai mare crestere din UE

Comisia Europeana CE) este ingrijorata ca tara noastra ar putea sa inregistreze, in acest an, cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, a avertizat, ieri, Angela Cristea, seful Reprezentantei CE in Romania.

E.ON a avut, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc pentru centralele nucleare, impusa de guvernul german, transmite MarketWatch.

E.ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, dupa separarea diviziei Uniper

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc legata de centralele nucleare impusa de guvernul german, transmite.

Comisia Europeana este ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE

Comisia Europeana isi arata ingrijorarea fata de faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi au existat.

Comisia Europeana, ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE, desi Guvernul a dat asigurari ca nu sunt motive de preocupare

Comisia Europeana si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi s-au primit asigurari de la Guvern ca nu sunt motive de preocupare in acest sens.

Busoi: OUG 6/2017 este cea mai mare teapa pe care o da PSD bugetului Romaniei dupa teapa Bancorex

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, a declarat, sambata, la Baia Mare, ca parlamentarii liberali vor face tot ce se poate legal pentru a opri aprobarea Ordonantei de urgenta 6/2017, prin care Ministerul Dezvoltarii condus de.

Tot mai multi refugiati depun cereri de azil pentru Romania. Sirienii, irakienii si pakistanezii vor sa se stabileasca la noi

Aproape 2. 000 de refugiati au depus anul trecut cereri de azil pentru a se stabili in Romania, in crestere cu 50% fata de 2015, cele mai multe venind din partea sirienilor, irakienilor si pakistanezilor.

Cursul euro-leu a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii patru ani. Analistii suspecteaza BNR ca a urcat pragul de interventie in favoarea leului

Banca Nationala a Romaniei a anuntat vineri un curs de referinta de 4,5654 lei/euro. Este cel mai slab leu din octombrie 2012 pana in prezent. Cursul afisat este cu atat mai surprinzator.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )