Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presupusa amanta a lui Brad Pitt este insarcinata (FOTO)

B1 B1,
Presupusa amanta a lui Brad Pitt este insarcinata (FOTO)

Noi speculatii in cazul divortului anului la Hollywood. dupa ce Angelia Jolie a anutat ca dovorteaza de Brad Pitt s-a aflat ca Marion Cotillard, presupusa amanta a actorului, este din nou. continuă pe B1

FOTO. Brad Pitt este furios ca Angelina vrea sa-i ia copiii si-l acuza de abuz de alcool si marihuana. Unii spun, insa, ca Jolie divorteaza din gelozie

Brad Pitt este furios pe Angelina Jolie pentru ca a cerut divortul si custodia copiilor, acuzandu-l ca ar fi un tata periculos. Sotia sa a scris in cererea de divort ca are probleme de management al furiei si abuz de substante. Prietenii, citati de Daily Mail, spun, insa, ca relatia s-a racit in timp, iar Brad s-a plictisit de viata terna a cuplului.

Brad Pitt, trist si furios dupa ce Angelina a intentat divortul!

Brad Pitt este trist din cauza deciziei pe care a luat-o Angelina Jolie, insa in egala masura este furios pentru ca aceasta a hotarat sa transforme divortul intr-un urias scandal mediatic. Brad este de parere ca Angelina a declansat iadul asupra lor si asupra copiilor.

Brad Pitt, cercetat de politie pentru abuz fizic si verbal asupra copiilor dupa ce ar fi consumat droguri

Brad Pitt este cercetat de politie pentru presupusul abuz asupra copiilor atat fizic cat si verbal si se pare ca acesta este si motivul pentru care Angelina Jolie a decis sa divorteze de.

Actorul Brad Pitt, cercetat pentru abuz asupra copiilor

Actorul Brad Pitt este cercetat pentru ca si-ar fi abuzat unul dintre copii, atat verbal cat si fizic, imediat dupa o calatorie cu un avion privat. La acest episod ar fi asistat atat Angelina Jolie cat si ceilalti copii ai cuplului, informeaza People. Incidentul a fost raportat de o persoana anonima care se afla pe pista.

Brad Pitt, anchetat pentru abuz verbal si fizic impotriva propriilor copii

Brad Pitt este cercetat de catre politia din Los Angeles pentru abuz verbal si fizic impotriva propriilor sai copii, informeaza TMZ. Stire in curs de actualizare.

Noi detalii despre divortul anului: Brad Pitt e furios ca Angelina Jolie l-a descris drept un tata agresiv. Cum se purta starul cu cei mici, potrivit apropiatilor

Brad Pitt este furios pentru ca Angelina Jolie a depus actele de divort, considerand ca astfel i-a expus pe cei sase copii, dar si pentru ca l-a acuzat de agresivitate, fiind hotarat sa lupte pentru custodia comuna a micutilor.

Marion Cotillard dezminte zvonurile privind relatia cu Brad Pitt si anunta ca este insarcinata: Situatia pare sa fi scapat de sub control; afecteaza persoanele pe care le iubesc

Actrita franceza Marion Cotillard a dezmintit zvonurile care o implica in divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Aceasta le-a urat celor doi sa gaseasca pace in aceste momente tumultoase si a anuntat ca este insarcinata. Cotillard este casatorita cu regizorul Guillaume Canet: El este dragostea mea, cel mai bun prieten al meu, singurul de care am nevoie, a scris Marion Cotillard pe contul sau de Instagram.

Marion Cotillard, insarcinata a doua oara. Este Brad Pitt tatal?

Dupa ce vestea ca Brad Pitt 52 de ani) si Angelina Jolie 41 de ani) s-au despartit a facut inconjurul lumii, acum apare o serie de zvonuri care ar pune-o pe actrita Marion Cotillard 40 de ani) in ip.

Coincidenta sau marketing cinic: Brad Pitt si Marion Cotillard, scene fierbinti in noul trailer al filmului Allied, lansat la cateva ore dupa divortul anului VIDEO

Realizatorii filmului Allied au lansat un nou trailer pentru productie, la scurt timp dupa divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce i-a infuriat pe fani? Faptul ca in clip apare si Marion Cotillard, cea despre care se spune ca ar fi amanta lui Pitt.

Marion Cotillard, primele declaratii dupa ce s-a scris ca are o aventura cu Brad Pitt. Actrita a anuntat ca e insarcinata: imi doresc ca ei sa-si gaseasca linistea

Actrita franceza Marion Cotillard 40 de ani) a facut primele declaratii oficiale dupa ce presa straina a scris ca a avut o aventura cu Brad Pitt, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Angelina Jolie a intentat divort. Artista a dezmintit aceste zvonuri, anuntand ca asteapta al doilea copil alaturi de partenerul ei de viata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )