Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marion Cotillard dezminte zvonurile privind relatia cu Brad Pitt si anunta ca este insarcinata: Situatia pare sa fi scapat de sub control; afecteaza persoanele pe care le iubesc

Hotnews Hotnews,
 Marion Cotillard dezminte zvonurile privind relatia cu Brad Pitt si anunta ca este insarcinata: Situatia pare sa fi scapat de sub control; afecteaza persoanele pe care le iubesc

Actrita franceza Marion Cotillard a dezmintit zvonurile care o implica in divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Aceasta le-a urat celor doi sa gaseasca pace in aceste momente tumultoase si a anuntat ca este insarcinata. Cotillard este casatorita cu regizorul Guillaume Canet: El este dragostea mea, cel mai bun prieten al meu, singurul de care am nevoie, a scris Marion Cotillard pe contul sau de Instagram. continuă pe Hotnews

Marion Cotillard, insarcinata a doua oara. Este Brad Pitt tatal?

Dupa ce vestea ca Brad Pitt 52 de ani) si Angelina Jolie 41 de ani) s-au despartit a facut inconjurul lumii, acum apare o serie de zvonuri care ar pune-o pe actrita Marion Cotillard 40 de ani) in ip.

Marion Cotillard, absolut devastata de zvonurile ca ar avea o aventura cu Brad Pitt: cum s-a purtat Angelina Jolie cu actrita franceza

Actrita franceza Marion Cotillard 40 de ani) este absolut devastata dupa ce presa straina a invinovatit-o de divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, speculand ca ar avea o aventura cu actorul american, alaturi de care joaca in thriller-ul cu accente romantice Allied.

Coincidenta sau marketing cinic: Brad Pitt si Marion Cotillard, scene fierbinti in noul trailer al filmului Allied, lansat la cateva ore dupa divortul anului VIDEO

Realizatorii filmului Allied au lansat un nou trailer pentru productie, la scurt timp dupa divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce i-a infuriat pe fani? Faptul ca in clip apare si Marion Cotillard, cea despre care se spune ca ar fi amanta lui Pitt.

Marion Cotillard, primele declaratii dupa ce s-a scris ca are o aventura cu Brad Pitt. Actrita a anuntat ca e insarcinata: imi doresc ca ei sa-si gaseasca linistea

Actrita franceza Marion Cotillard 40 de ani) a facut primele declaratii oficiale dupa ce presa straina a scris ca a avut o aventura cu Brad Pitt, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Angelina Jolie a intentat divort. Artista a dezmintit aceste zvonuri, anuntand ca asteapta al doilea copil alaturi de partenerul ei de viata.

Marion Cotillard reactioneaza! Cu ea a inselat-o Brad Pitt pe Angelina Jolie?

Marion Cotillard reactioneaza dupa ce au aparut zvonuri ca ar avea o relatie extraconjugala cu Brad Pitt si ca ea ar fi, de fapt, cauza divortului celor doua vedete. Iata ce a declarat actrita.

Marion Cotillard sustine ca nu este cealalta femeie

Marion Cotillard a fost prinsa la mijloc in uriasul scandal de divort dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, aceasta jucand alaturi de Brad in drama Allied, care va avea premiera in luna noiembrie. Aceasta neaga acuzatiile cum ca ar fi avut o aventura cu actorul american.

Marion Cotillard este insarcinata

Dupa ce au aparut zvonuri ca ar avea o relatie cu Brad Pitt, iar aceasta relatie extraconjugala ar fi generat divortul actorului de Angelina Jolie, Marion Cotillard arunca bomba: este insarcinata. Iata cu cine! .

Presupusa amanta a lui Brad Pitt este insarcinata (FOTO)

Noi speculatii in cazul divortului anului la Hollywood. dupa ce Angelia Jolie a anutat ca dovorteaza de Brad Pitt s-a aflat ca Marion Cotillard, presupusa amanta a actorului, este din nou.

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza! A fost inselata cu Marion Cotilard?

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza. Se zvoneste ca actorul ar avea o relatie extraconjugala cu actrita Marion Cotilard. Angelina Jolie a depus actele de divort si cere custodia totala a celor sase copii ai lor. Ramane de vazut cum se va imparti averea de 400 de milioane de dolari pe care au strans-o amandoi.

TMZ: Brad Pitt a inselat-o pe Angelina Jolie. Cine ar fi actrita care le-a distrus casnicia

Potrivit unor surse citate de TMZ, Brad Pitt ar fi inselat-o pe Angelina Jolie cu actritaMarion Cotillard, cu care a jucat in cel mai recent film al sau Allied.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )