Libnet.ro
UNICEF

22:45

Coincidenta sau marketing cinic: Brad Pitt si Marion Cotillard, scene fierbinti in noul trailer al filmului Allied, lansat la cateva ore dupa divortul anului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Coincidenta sau marketing cinic: Brad Pitt si Marion Cotillard, scene fierbinti in noul trailer al filmului Allied, lansat la cateva ore dupa divortul anului VIDEO

Realizatorii filmului Allied au lansat un nou trailer pentru productie, la scurt timp dupa divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce i-a infuriat pe fani? Faptul ca in clip apare si Marion Cotillard, cea despre care se spune ca ar fi amanta lui Pitt. continuă pe Adevărul

Marion Cotillard, absolut devastata de zvonurile ca ar avea o aventura cu Brad Pitt: cum s-a purtat Angelina Jolie cu actrita franceza

Actrita franceza Marion Cotillard 40 de ani) este absolut devastata dupa ce presa straina a invinovatit-o de divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, speculand ca ar avea o aventura cu actorul american, alaturi de care joaca in thriller-ul cu accente romantice Allied.

Marion Cotillard sustine ca nu este cealalta femeie

Marion Cotillard a fost prinsa la mijloc in uriasul scandal de divort dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, aceasta jucand alaturi de Brad in drama Allied, care va avea premiera in luna noiembrie. Aceasta neaga acuzatiile cum ca ar fi avut o aventura cu actorul american.

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza! A fost inselata cu Marion Cotilard?

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza. Se zvoneste ca actorul ar avea o relatie extraconjugala cu actrita Marion Cotilard. Angelina Jolie a depus actele de divort si cere custodia totala a celor sase copii ai lor. Ramane de vazut cum se va imparti averea de 400 de milioane de dolari pe care au strans-o amandoi.

TMZ: Brad Pitt a inselat-o pe Angelina Jolie. Cine ar fi actrita care le-a distrus casnicia

Potrivit unor surse citate de TMZ, Brad Pitt ar fi inselat-o pe Angelina Jolie cu actritaMarion Cotillard, cu care a jucat in cel mai recent film al sau Allied.

Prima reactie a actorului Brad Pitt, dupa divortul intentat de Angelina Jolie

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o sc.

Raspunsul lui Brad Pitt, dupa ce Angelina Jolie i-a cerut divortul: Sunt foarte trist, dar ceea ce conteaza cel mai mult este bunastarea copiilor nostri

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divortul de sotul ei, actorul Brad Pitt. La putin timp dupa confimarea acestei informatii de un avocat al actritei americane, Brad Pitt a acordat o scurta declaratie de presa pentru revista People, in care a spus ca este foarte trist si ca in aceste momente, conteaza doar binele copiilor.

Reactiile vedetelor si ale fanilor legate de divortul dintre Angelina si Brad Pitt: George Clooney, complet uluit si numeroase postari cu Jennifer Aniston

Divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt a luat prin surprindere fanii din intreaga lume. Retelele sociale au fost luat cu asalt de postari prin care fanii fie si-au exprimat regretul, fie au facut glume pe aceasta tema prin intermediul unor gif-uri care o au ca protagonista si pe Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt. N-au lipsit nici reactiile catorva vedete, care s-au declarat mai mult sau mai putin surprinse de veste.

Angelina Jolie si Brad Pitt: cele mai fericite momente

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza, insa, pe durata celor 12 ani de relatie, au avut parte de o multime de momente fericite, multe dintre acestea surprinse si de camerele de fotografiat. Iata cateva dintre acestea, devenite memorabile pentru public.

Angelina Jolie si Brad Pitt: povestea lor de dragoste in imagini

Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza dupa o relatie de 12 ani si un mariaj de doi ani. A fost o perioada cu multe momente frumoase, dar si tensionate, acestea din urma ducand la destramarea casniciei celor doi. Iata povestea lor de dragoste, din momentele in care au devenit un cuplu, la filmarile pentru Mr&Mrs Smith, in 2004, si pana in prezent.

Brad Pitt, trist si furios dupa ce Angelina a intentat divortul!

Brad Pitt este trist din cauza deciziei pe care a luat-o Angelina Jolie, insa in egala masura este furios pentru ca aceasta a hotarat sa transforme divortul intr-un urias scandal mediatic. Brad este de parere ca Angelina a declansat iadul asupra lor si asupra copiilor.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )