Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ce pretentii are Rihanna pentru concertul din Piata Constitutiei din Capitala

B1 B1,
Ce pretentii are Rihanna pentru concertul din Piata Constitutiei din Capitala

Cantareata RB Rihanna va sustine un concert in acest weekend in Piata Constitutiei, nu are pana acum pretentii neobisnuite, tinand cont ca va fi pentru prima data cand. continuă pe B1

Biletele pentru Concertul de deschidere si Finala de Pian a Concursului Enescu 2016 s-au epuizat. La ce concerte si recitaluri mai sunt bilete disponibile

Biletele pentru concertul de gala care deschide editia 2016 a Concursului Enescu 3-25 septembrie, Bucuresti), avandu-i ca solisti invitati pe laureatii Anna Tifu vioara), Valentin Radutiu violoncel).

S-au vandut toate biletele pentru concertul de deschidere si finala de pian a concursului George Enescu 2016

Biletele pentru concertul de gala care deschide editia 2016 a Concursului Enescu si biletele pentru Finala de Pian a competitiei s-au epuizat. Insa mai puteti cumpara bilete la mai multe recitaluri extraordinare, precum si la galele finale de Vioara si Violoncel din cadrul concursului, anunta organziatorii. Editia 2016 a Concursului International George Enescu se va desfasura in perioada 3-25 septembrie, la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti si la Ateneul Roman din Bucuresti, care va gazdui peste 19 recitaluri extraordinare si concerte cu orchestra.

Titlurile de stat pentru populatie din Centenar vor fi tranzactionate pe BVB incepand cu 5 august

Titlurile de stat pentru populatie din emisiunea Fidelis Centenar, lansate vineri la tranzactionare, au incheiat sedinta cu o valoare de peste 26. 000 de lei, fiind tranzactionate 260 de titluri in sapte tranzactii, in urcare cu 0,68%.

Restrictii de trafic in centrul Capitalei, timp de doua saptamani, pentru mai multe concerte, printre care si cele sustinute de Rihanna si Sia

Traficul rutier din Piata Constitutiei din Capitala va fi restrictionat in perioada 8 - 21 august cand vor avea loc mai multe concerte, printre care si cele sustinute de Rihanna si Sia.

Mariana Gheorghe: OMV Petrom rezista competitiei din piata de carburanti

Vanzarile de benzina si motorina au crescut in prima jumatate a anului 2016 cu 5,6% fata de perioada similara din 2015. In acest interval, OMV Petrom a reusit sa inregistreze un avans de 6,1%, peste nivelul pietei. Mariana Gheorghe, directorul general.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )