Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mariana Gheorghe: OMV Petrom rezista competitiei din piata de carburanti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mariana Gheorghe: OMV Petrom rezista competitiei din piata de carburanti

Vanzarile de benzina si motorina au crescut in prima jumatate a anului 2016 cu 5,6% fata de perioada similara din 2015. In acest interval, OMV Petrom a reusit sa inregistreze un avans de 6,1%, peste nivelul pietei. Mariana Gheorghe, directorul general. continuă pe Wall-Street Ro

Profitul semestrial al OMV Petrom a scazut cu 61%. Compania are mai putini angajati si o productie de hidrocarburi mai mica decat in 2015

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, controlata de grupul austriac OMV, a realizat, in primul semestru al acestui an, un profit net de 405 milioane de lei, adica 90 de milioane de euro, in scadere cu 61% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

OMV Petrom inchide anul acesta 250 de sonde, dupa ce alte 350 au fost inchise anul trecut

OMV Petrom va inchide in total in acest an 250 de sonde, ca urmare a nivelului actual al preturilor titeiului, dupa ce anul trecut compania a inchis 350 de sonde, a declarat Peter Zeilinger, membru in directorat, responsabil cu sectorul de upstream al companiei.

Profitul OMV Petrom s-a prabusit: scadere de peste 80%

OMV Petrom si-a publicat miercuri rezultatele financiare petru trimestrul al doilea al acestui an. EBIT CCA excluzand elementele speciale la nivel de Grup a fost de 229 milioane lei, cu 65% mai mic comparativ.

Grupul OMV Petrom: Am avut profit de circa 400 milioane de lei in primul semestru, un rezultat bun in contextul conditiilor dificile

OMV Petrom si-a publicat miercuri rezultatele financiare petru trimestrul al doilea al acestui an. Compania a realizat un profit net de 117 milioane de lei in al doilea trimestru din 2016, in scadere cu.

OMV Petrom: Productia de hidrocarburi a scazut in primul semestru cu 3%

OMV Petrom a inregistrat o productie totala de hidrocarburi in scadere cu 3% in primul semestru, la 32,08 milioane barili echivalent petrol bep), in timp ce numarul de angajati a scazut cu 7%, conform raportului semestrial transmis miercuri Bursei de.

Fostul baron PSD Gheorghe Bunea Stancu, eliberat conditionat din inchisoare

Tribunalul Vrancea a decis definitiv, miercuri, eliberarea conditionata a fostului presedinte al Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care a fost condamnat la trei ani inchisoare cu executare i.

Ce pretentii are Rihanna pentru concertul din Piata Constitutiei din Capitala

Cantareata RB Rihanna va sustine un concert in acest weekend in Piata Constitutiei, nu are pana acum pretentii neobisnuite, tinand cont ca va fi pentru prima data cand.

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )