Libnet.ro
UNICEF

13:15

Trenuri spre Bucuresti au intarzieri din cauza furtunii

România Liberă România Liberă,
Trenuri spre Bucuresti au intarzieri din cauza furtunii

Mai multe trenuri care vin si pleaca din Bucuresti Nord au intarzieri intre 30 si 60 de minute. continuă pe România Liberă

Caras-Severin: Doua trenuri au ramas blocate pe calea ferata din cauza furtunii

Ploile au creat mari probleme in judetul Caras-Severin. Doua trenuri interregio au fost blocate din cauza furtunii care a adus mai multi copaci pe linia de inalta tensiune. Cele doua trenuri au reusit sa.

Caras-Severin: Doua trenuri au ramas blocate pe calea ferata din cauza furtunii (VIDEO)

Ploile au creat mari probleme in judetul Caras-Severin. Doua trenuri interregio au fost blocate din cauza furtunii care a adus mai multi copaci pe linia de inalta tensiune. Cele doua trenuri au reusit sa.

Harghita: 4 trenuri de calatori blocate din cauza unui marfar deraiat

Patru trenuri de calatori blocate dupa ce circulatia feroviara intre statiile Voslabeni si Izvorul Muresului, in Harghita, a fost inchisa, din cauza unui marfar deraiat, a anuntat CFR Calatori.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri nationale, din cauza ploii torentiale si a vantului. Intarzieri ale trenurilor spre Bucuresti

Circulatia se desfasoara ingreunat pe mai multe drumuri nationale, duminica dimineata, din cauza ploii torentiale si a vantului puternic, vizibilitatea fiind redusa pe artere rutiere din Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau, Prahova, Teleorman, dar si in Capitala, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Senegal si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea, din cauza epidemiei de Ebola. O masura similara a mai fost luata si in primavara acestui an, scrie Mediafax. Tinand cont de evolutia febrei hemoragice provocate de.

Cristian Chivu se implica in campania ALS Ice Bucket, dar nu face leapsa cu gheata din cauza accidentarii la cap

Fostul capitan al echipei nationale de fotbal Cristian Chivu a refuzat sa isi toarne apa rece pe cap, din cauza unei accidentari suferite la inceputul anului 2010, cand evolua la Internazionale Milano, dar a.

Bacau: Cei 160 de oameni evacuati din cauza pericolului de explozie s-au intors in casele lor

Cei 160 de locatari ai unor blocuri din Bacau, evacuati marti din locuinte, din cauza pericolului de explozie la o sonda de extractie a gazelor, au revenit vineri in casele lor, desi lucrarile de asigurare a sondei nu au fost finalizate, relateaza Mediafax.

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola

Senegalul si-a inchis granita cu Guineea din cauza epidemiei de Ebola, potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne, citat de AFP.

Granita dintre Senegal si Guineea a fost inchisa din cauza virusului Ebola

Autoritatile din Senegal au decis sa inchida granita cu Guineea din cauza virusului Ebola, a anuntat ministerul de interne din Senegal.

Vaslui: Copil muscat de caine, transferat la Iasi din cauza crizei de ser antirabic

Un copil de 11 ani a ajuns la Spitalul de Urgenta Barlad dupa ce a fost muscat de fata de un caine, insa a fost transferat la o clinica din Iasi din cauza crizei de ser antirabic. in momentul in care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )