Libnet.ro
UNICEF

14:31

Preturile materiilor prime, in cea mai lunga perioada de avans din ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Preturile materiilor prime, in cea mai lunga perioada de avans din ultimii doi ani

Euro a trecut de 1,31 dolari Preturile materiilor prime au incheiat, vineri, cea mai lunga perioada de avans din 2010 pana in prezent, dupa ce banca centrala americana Federal Reserve - Fed) a anuntat, la data de 13 septembrie, o noua runda de masuri monetare menite sa stimuleze cea mai mare economie a lumii. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anuala a salariilor din UE.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor prezentate luni de Eurostat, scrie Mediafax. Citeste si Comisia Europeana a INGHETAT finantarea Romaniei Costurile nesalariale asociate fortei de munca au urcat totodata in Romania cu 7,1%. Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a costului nominal orar al fortei de .

Datele in fata carora milioane de romani raman fara cuvinte. Romania a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Tara noastra a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, arata datele prezentate de Eurostat. Referitor la.

Cea mai bogata femeie din lume nu vrea sa dea nimic copiilor. Se judeca prin tribunale.

Cea mai bogata femeie din lume, Gina Rinehart, se judeca cu trei dintre copii pentru avere. Trei dintre cei patru copii ai Ginei Rinehart, cea mai bogata femeie din lume, cu o avere estimata la 18 miliarde de dolari, vor sa puna mana pe averea care li se cuvine, potrivit economica. net Avocatii Ginei Rinehart si ai celor trei copii au sustinut ieri argumentele preliminare cu privire la cine ar trebui sa controleze o parte din actiunile companiai Hancock Prospecting, in valoare de 4 miliarde de .

Fostul sef Mossad: Atacarea Iranului este cea mai proasta idee

Meir Dagan, fostul sef al Mossad-ului, spune ca un atac impotriva Iranului este cea mai proasta idee pe care a auzit-o. Prezent intr-o emisiune TV, a postului CBS, Dagan a declarat ca: Un atac asupra Iranului, .

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare.

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare.

FOTOGALERIE La Silverstone s-a tinut cea mai mare parada de masini din istorie, cu peste 950 de vehicule

Pe cunoscutul circuit britanic de la Silverstone s-a tinut cea mai mare parada de masini din istorie, fiind adunate la un loc 964 de super-masini ale Calutului Cabrat. Precedentul record fusese stabilit in 2008 cand in Japonia s-au strans 490 de masini.

SUA demareaza cea mai mare operatiune de modernizare a arsenalului nuclear din istorie

Administratia Statelor Unite va intreprinde cea mai costisitoare modernizare a arsenalului nuclear din istorie, in pofida reducerii fondurilor in domeniul apararii, scrie ziarul Washington Post, citat de.

SUA va demara cea mai costisitoare modernizare a arsenalului nuclear din istorie

Administratia Statelor Unite va intreprinde cea mai costisitoare modernizare a arsenalului nuclear din istorie, in pofida reducerii fondurilor in domeniul apararii, potrivit surselor de presa straine.

Statele Unite vor intreprinde cea mai costisitoare operatiune de modernizare a arsenalului ...

Administratia Statelor Unite va intreprinde cea mai costisitoare modernizare a arsenalului nuclear din istorie, in pofida reducerii fondurilor in domeniul apararii, scrie ziarul Washington Post, informeaza Mediafax. Citeste si:Iranul ameninta ca va distruge Israelul si bazele americane din Golful Persic, in cazul unui razboi Potrivit ziarului american, autoritatile nu au anuntat inca oficial costurile modernizarii celor 5. 113 focoase nucleare inregistrate in inventar, insa un studiu al .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )