Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mesajul de Anul Nou al premierului Tudose: Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi. Numai impreuna putem tine vie constiinta romaneasca

Hotnews Hotnews,
 Mesajul de Anul Nou al premierului Tudose: Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi. Numai impreuna putem tine vie constiinta romaneasca

Premierul Mihai Tudose a scris duminica peFacebookca Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi si mi-as dori ca in anul 2018 . ) sa avem puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de grup si ca numai impreuna, uniti si solidari, putem tine vie constiinta romaneasca. continuă pe Hotnews

Tariceanu, in mesajul de Anul Nou: Va chem pe toti sa colaboram pentru o Romanie unita in jurul unui ideal comun

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii cheama pe romani, in mesajul de Anul Nou, sa colaboreze pentru o Romanie unita in jurul unui ideal comun, al unui proiect comun, relateaza News. ro.

Premierul Tudose, in mesajul de Anul Nou: Mi-as dori ca in 2018 sa avem puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de grup

Premierul Mihai Tudose spune ca, mai presus de orice, Romania este despre noi si despre romanii care nu inceteaza nicio clipa sa creada in aceasta tara si ca si-ar dori ca in 2018, anul Centenarului Marii Uniri, sa avem puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de grup.

VIDEO Iohannis, in mesajul de Anul Nou: Viitorul ne va pune in fata unor noi provocari, uniti si solidari avem puterea de a construi o Romanie mai buna

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, arata in mesajul transmis cu prilejul Anului Nou ca 2017 a fost un an al incercarilor, in care societatea romaneasca si-a demonstrat pe deplin maturitatea si atasamentul fata de valorile democratiei.

Obiceiuri de Anul Nou in Europa. Ce trebuie sa faci pentru a avea noroc in 2018

Anul Nou reprezinta un moment de sarbatoare in toate culturile lumii, de aceea nenumarate sunt obiceiurile, traditiile sau superstitiile pe care fiecare popor le pastreaza cu sfintenie. Se spune ca cine indeplineste aceste ritualuri va avea noroc in anul care abia incepe.

Mihai Tudose, apel la unitate in pragul trecerii in 2018: Romania trebuie sa insemne mai mult decat tu sau eu, decat ei sau voi (FOTO)

Mesajul premierul Mihai Tudose cu ocazia trecerii in 2018 s-a bazat pe ideea de unitate si de efort comun al romanilor pentru prosperitate. Daca presedintele PSD Liviu Dragnea si-a bazat.

Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru Anul Nou

Premierul Mihai Tudose a transmis, duminica, un mesaj de Anul Nou, in care spune ca si-ar dori ca, in 2018, romanii sa aiba puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de.

Iohannis, Tudose si Dragnea: ce mesaje de Anul Nou au transmis romanilor cei mai importanti 3 politicieni ai tarii

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si premierul Mihai Tudose au pus accent in mesajele de Anul Nou pe unitate si solidaritate, in timp ce Liviu Dragnea a vorbit despre zgomotul politic si realizarile programului de guvernare. Iata ce.

Klaus Iohannis lauda protestele de strada anti-PSD, in mesajul de Anul Nou adresat romanilor (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica, 31 decembrie a. c. , traditionalul mesaj adresat romanilor cu prilejul Anului Nou. Seful statului afirma ca anul 2017 a fost un an al.

ANUL NOU. Ce spune Osho despre rezolutiile de Anul Nou. Ce trebuie sa facem ca sa obtinem ce vrem in noul an

Cineva l-a intrebat pe Osho: Daca un om si-ar pune in minte numai o sigura hotarare, o asa-zisa rezolutie, de Anul Nou, ce anume i-ai sugera? Osho a raspuns, Aceasta si.

Aperitive de la Negro 2000 ce nu trebuie sa lipseasca la masa festiva de Anul Nou!

A mai ramas putin timp pana cand vom intampina anul 2018, iar Chef Patrizia vine in ajutorul celor care vor sa intampine anul cu o cina pe cinste. Celebrul Chef face recomandari de apetitive pe baza de peste de la Negro 2000, gustoase, delicioase si usor de pregatit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )