Libnet.ro
UNICEF

22:30

Australian Open: Cu cine vor juca Ana Bogdan si Mihela Buzarnescu in calificarile de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Cu cine vor juca Ana Bogdan si Mihela Buzarnescu in calificarile de la Melbourne

Ana Bogdan locul 125 WTA) o va intalni in primul tur al calificarilor de la Australian Open pe olandeza Arantxa Rus locul 177 WTA), in timp ce Mihaela Buzarnescu 541 WTA) se va duela cu Olga Govortsova 173 WTA). continuă pe Hotnews

Primele romance isi incep aventura in Australian Open 2017: cu cine vor juca si cand vor intra in turul I al calificarilor

Pe langa Halep 4 WTA), Begu 30 WTA), Niculescu 40 WTA), Carstea 78 WTA) si Tig 106 WTA), alte doua romance ataca si ele tabloul principal in primul turneu de Mare Slem al anului.

Adversare dificile pentru fetele noastre in a doua saptamana de turnee WTA. Cu cine vor juca Irina Begu si Monica Niculescu la Sydney, respectiv Hobart

Cea de-a doua saptamana a a nului 2017 din tenisul feminin e marcata de turneele WTA de la Hobart si Sydney. Trei romance vor juca la simplu sau dublu la aceste competitii: Irina Begu la Sydney, Monica Niculescu si Raluca Olaru la Hobart.

Sloane Stephens nu va juca la Australian Open

Jucatoarea americana de tenis Sloane Stephens, locul 35 in ierarhia WTA, a anuntat, duminica, ca nu va participa la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza L'Equipe.

Australian Open: Marius Copil, invins de Bolt in primul tur al calificarilor

Aventura lui Marius Copil 127 ATP) la Australian Open editia din 2017) s-a oprit in primul tur al calificarilor, faza a competitiei unde sportivul nostru a fost invins de Alex Bolt Australia - locul 631 ATP, beneficiar al unui wild-card).

Australian Open: Marius Copil, cap de serie numarul 15 in calificari - Meci cu locul 631 ATP in primul tur

Marius Copil, locul 127 ATP si cap de serie numarul 15, va evolua, miercuri, impotriva australianului Alex Bolt, locul 631 ATP, beneficiar al unui wild card, in primul tur al calificarilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep si-a expus intentiile pentru Australian Open: Sper sa reusesc!

Simona Halep se afla deja la Melbourne, unde saptamana viitoare va lua startul la primul Grand Slem al anului, cel de la Australian Open.

Galacticii se pregatesc pentru achizitiile de vara! Afla pentru cine vor sa plateasca milioane de euro (FOTO)

Real Madrid nu sta degeaba. Se gandeste deja la ce achizitii o sa faca in aceasta vara. Galacticii vor sa atace in anul 2017 cu Andre Silva de la FC Porto. Iar pentru asta, vor scoate din.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )