Libnet.ro
UNICEF

05:45

Un prim caz suspect de imbolnavire cu coronavirusul din China a aparut in Franta

Adevărul Adevărul,
Un prim caz suspect de imbolnavire cu coronavirusul din China a aparut in Franta

O femeie originara din orasul Wuhan, epicentrul unei epidemii virale in China, a postat pe site-ul reprezentantei diplomatice informatii prin care pretinde ca prezinta simptome de febra si tuse, a anuntat o purtatoare de cuvant a Ambasadei Frantei in China, relateaza Le Figaro. continuă pe Adevărul

UPDATE Un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in SUA

Un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in Statele Unite. Este vorba despre un barbat de circa 30 de ani, care a fost spitalizat la Everett, in apropiere de Seattle statul Washington, nord-vestul SUA), au anuntat marti autoritatile sanitare americane, potrivit AFP.

Coronavirusul din China a ajuns in SUA

Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor a depistat in Statele Unite primul caz de coronavirus provenind din China.

BURSELE LUMII Teama de coronavirusul din China pune stapanire pe piete

Bursele europene au urmat un curs negativ ieri, din cauza temerilor generate de raspandirea coronavirusului din China. A fost afectat in principal sectorul articolelor de lux, care se bazeaza pe cererea din China.

ALERTA! Primul caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in Statele Unite

Primul caz de coronavirus provenind din China a fost descoperit in Statele Unite, informeaza CNN, precizand ca specialistii de la Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor urmeaza sa faca,.

Noul coronavirus din China: Cat de ingrijorat ar trebui sa fii?

Virusul din China, cunoscut si sub denumirea de 2019-nCoV, este o noua tulpina de coronavirus, care nu a fost identificata anterior la om. Se crede ca provine de la animale infectate, dintr-o piata din orasul chinez Wuhan. Numarul deceselor a crescut la noua si un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in SUA. Ce stim despre virus?.

Primul caz suspect de imbolnavire cu virusul mortal din China pe teritoriul Frantei

O femeie care provine din orasul Wuhan, orasul din China in care a aparut virusul mortal, a spus ca prezinta simptome de febra si tuse, a spus o purtatoare de cuvant a Ambasadei Frantei in China.

Autoritatile din SUA au confirmat primul caz de imbolnavire cu coronavirusul din China

Un calator din China a fost diagnosticat in orasul american Seattle cu coronavirusul provenit din orasul chinez Wuhan,a declarat marti un oficial al Centrului pentru Preventia si Controlul Bolilor din Statele Unite, transmite Reuters.

Noul coronavirus din China ar putea suferi mutatii si raspandi cu rapiditate

Noul coronavirus care a facut noua morti si a contaminat sute de persoane in China ar putea suferi mutatii si s-ar putea raspandi cu rapiditate, au avertizat miercuri autoritatile, sporind ingrijorarea la nivel mondial dupa semnalarea unui prim caz in Statele Unite, noteaza AFP.

Bursele din China au cea mai slaba zi din ultimele opt luni, pe fondul epidemiei cu coronavirus

Bursele din China au cea mai grea zi din ultimele opt luni, pe masura ce coronavirusul se raspandeste in toata tara, determinand oficialii sa inchida Wuhan, orasul central chinez de unde isi are originea, scrie Mediafax. Indicele Shanghai Composite din China a scazut joi dupa-amiaza cu aproape 3,2%, accelerand scaderile anterioare. Este cea mai importanta scadere procentuala a unui indice din mai anul trecut, cand presedintele Donald Trump a amenintat cu noi tarife vamale China.

Noul virus din China: Numarul deceselor a crescut la sase OMS avertizeaza ca virusul s-ar putea raspandi la nivel mondial

Noul virus aparut luna trecuta in China a facut alte doua victime in orasul Wuhan din centrul tarii, unde numarul deceselor a ajuns la sase, potrivit agentiilor internationale de presa. Medicii sunt in alerta la nivel mondial, iar mai multe state au anuntat deja campanii de screening pentru persoanele aflate in grupele de risc. Totodata, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca va organiza o reuniune miercuri, urmand sa decida daca va fi declarata stare de urgenta internationala, in conditiile in care specialisti din China au stabilit ca noul tip de virus se transmite de la om la om, scrie BBC. Ministerul de Externe, atentionare de calatorie pentru China din cauza coronavirusului: Romanii sa evite deplasarea in zona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )