Libnet.ro
UNICEF

22:45

Primul caz suspect de imbolnavire cu virusul mortal din China pe teritoriul Frantei

Antena3 Antena3,
Primul caz suspect de imbolnavire cu virusul mortal din China pe teritoriul Frantei

O femeie care provine din orasul Wuhan, orasul din China in care a aparut virusul mortal, a spus ca prezinta simptome de febra si tuse, a spus o purtatoare de cuvant a Ambasadei Frantei in China. continuă pe Antena3

PSD ia masuri in contextul virusului mortal din China: Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie este o prioritate

In contextul virusului mortal din China care ameninta si alte state, PSD a transmis ca, in viitoarea sesiune parlamentara, va avea drept prioritate Proiectul de Lege privind vaccinarea obligatorie, adaugand ca sincopele in aprovizionarea cu vaccinuri trebuie rezolvate urgent.

Virusul mortal din China. Ce masuri ia Ministerul Sanatatii impotriva coronavirusului

Expertii de la Ministerul Sanatatii anunta ca Romania va lua masuri privind pericolul raspandirii virusului din China. Acestia au precizat, miercuri, cum vor actiona impotriva infectiei, intrucat Organizatia Mondiala a Sanatatii va declara astazi alerta la nivel mondial.

Virusul misterios din China se raspandeste ingrijorator si face noi victime. A fost raportat si in Coreea

Stare de alerta pe intreg teritoriul Chinei. Cea mai mare temere a specialistilor s-a adeverit. Noul tip de coronavirus s-a raspandit in alte doua provincii din China, dupa Wuhan.

Un prim caz suspect de imbolnavire cu coronavirusul din China a aparut in Franta

O femeie originara din orasul Wuhan, epicentrul unei epidemii virale in China, a postat pe site-ul reprezentantei diplomatice informatii prin care pretinde ca prezinta simptome de febra si tuse, a anuntat o purtatoare de cuvant a Ambasadei Frantei in China, relateaza Le Figaro.

Virusul ucigas din China poate suferi mutatii si se poate raspandi mai mult

Numarul deceselor provocate de noul coronavirus a crescut miercuri in China, unde autoritatile au anuntat nouamorti si au avertizat ca virusul ar putea suferi mutatiisi s-ar putea raspandi mai usor, informeaza AFP.

Artisti romani in carantina, dupa ce au avut spectacole in zona lovita de virusul ucigas din China

18 membri ai Filarmonicii Banatul din Timisoara sunt in carantina, dupa ce s-au intors dintr-un tu.

Alerta in Romania din cauza virusului ucigas din China. intalnire de urgenta la Ministerul Sanatatii: Ce masuri s-au luat

Virusul mortal din China ameninta sa acapareze si Romania. Constienti de asta sunt si specialistii din Sanatate, care s-au intrunit de urgenta pentru a stabili ce e de facut in cazul unui asemenea scenariu.

UPDATE Un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in SUA

Un prim caz de coronavirus provenind din China a fost depistat in Statele Unite. Este vorba despre un barbat de circa 30 de ani, care a fost spitalizat la Everett, in apropiere de Seattle statul Washington, nord-vestul SUA), au anuntat marti autoritatile sanitare americane, potrivit AFP.

Autoritatile din SUA au confirmat primul caz de imbolnavire cu coronavirusul din China

Un calator din China a fost diagnosticat in orasul american Seattle cu coronavirusul provenit din orasul chinez Wuhan,a declarat marti un oficial al Centrului pentru Preventia si Controlul Bolilor din Statele Unite, transmite Reuters.

Virusul letal si fara leac a ajuns, din China, in SUA

Centrul american pentru Controlul si Prevenirea Epidemiilor a depistat in Statele Unite primul caz d.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )