Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prima eclipsa de Luna din 2020, in noaptea de vineri, vizibila in toata tara

Adevărul Adevărul,
Prima eclipsa de Luna din 2020, in noaptea de vineri, vizibila in toata tara

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu. continuă pe Adevărul

Prima ECLIPSA DE LUNA din 2020: Ce PREVESTESTE fenomenul din aceasta noapte pentru fiecare ZODIE. Aveti mare grija la...

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Prima eclipsa de Luna de anul acesta care se va vedea si din Romania. Ce tip de eclipsa se va produce vineri noapte

Luna ianuarie din 2020 este marcata de producerea primei eclipse vizibile de pe teritoriul Romaniei, transmite Agerpres. La 10 ianuarie poate fi urmarit o eclipsa de Luna prin penumbra din Europa, din Asia, din Australia si din Africa.

VOLA.RO: Ianuarie, cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion

Tarife cu pana la 60% mai mici in prima luna a anului la bilete de avion * Cele mai ieftine bilete de avion sunt catre Londra, Roma si Bruxelles Luna Ianuarie ramane cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion, diferenta fata de restul anului fiind de pana la 60%, potrivit unei analize anuale realizata de platforma de rezervari bilete de avion Vola. ro.

Gestul pe care l-a facut Simona Halep, inaintea primului turneu din 2020. Nu s-a putut abtine sa nu faca totul public

Simona Halep se pregateste de primul turneu al anului 2020. Numarul 4 WTA ia iesit la plimbare prin Adelaide, insotita de iubitul ei, Toni Iuruc. Simona a facut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Fanii i-au trimis mesaje de incurajare inainte de starul competitiei. Simona Halep, plimbare pe strazile .

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 LIVE. Cum poti sa vezi mai bine acest fenomen astronomic

Romanii se pot delecta in aceasta seara niste imagini deosebite. Azi, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsa de Luna din anul curent. La ce ora trebuie sa te uiti pe cer ca sa o poti vedea? Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 LIVE Azi, 10 ianuarie, va avea loc prima eclipsa de Luna .

Monica Niculescu a ratat prima finala din 2020

Jucatoarea Monica Niculescu s-a oprit, vineri, in semifinalele probei de dublu la turneul gazduit de Shenzhen, China.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

FOTO Cum s-a imbracat Meghan Markle la prima aparitie oficiala din 2020, la Canada House

Ducesa Meghan si printul Harry au avut prima aparitie oficiala dupa concediul prelungit petrecut in Canada. Cuplul regal a multumit poporului canadian pentru primirea calduroasa.

Maria Sharapova s-a batut singura la primul meci din 2020

Revenita in circuit la patru luni si jumatate distanta de la ultimul meci oficial, Maria Sharapova a pierdut in prima zi la Brisbane, Australia.

Vestea care loveste ca un trasnet in profesori. Dascalii nu vor mai avea mariri de salarii din 2020

Profesorii raman fara majorarile de salarii promise de la data de 1 septembrie 2020. Desi Legea salarizarii le-ar fi adus majorari consistente, conform grilei din 2022, premierul Ludovic Orban a declarat ca aceste cresteri ar fi discriminatorii fata de alti bugetari, care nu vor beneficia de venituri la fel de mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )