Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima eclipsa de Luna de anul acesta care se va vedea si din Romania. Ce tip de eclipsa se va produce vineri noapte

Hotnews Hotnews,
 Prima eclipsa de Luna de anul acesta care se va vedea si din Romania. Ce tip de eclipsa se va produce vineri noapte

Luna ianuarie din 2020 este marcata de producerea primei eclipse vizibile de pe teritoriul Romaniei, transmite Agerpres. La 10 ianuarie poate fi urmarit o eclipsa de Luna prin penumbra din Europa, din Asia, din Australia si din Africa. continuă pe Hotnews

Prima eclipsa de Luna din 2020, in noaptea de vineri, vizibila in toata tara

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Prima ECLIPSA DE LUNA din 2020: Ce PREVESTESTE fenomenul din aceasta noapte pentru fiecare ZODIE. Aveti mare grija la...

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

O luna plina care coincide cu o eclipsa lunara penumbrala va aparea pe cer vineri, 10 ianuari. Va fi vizibila pe teritoriul Romaniei. Aceasta va putea fi observata pe tot parcursul desfasurarii. Telespectatorii vor putea urmari evenimentul online prin transmisiuni in direct. Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 O eclipsa lunara penumbrala este aceea unde .

ECLIPSA DE LUNA 2020. Unde poti vedea ECLIPSA DE LUNA in aceasta noapte

ECLIPSA DE LUNA 2020 Luna ianuarie din 2020 este marcata de producerea primei eclipse vizibile de pe teritoriul Romaniei.

Mii de romani sunt vizati de ANAF. Ce se intampla anul acesta cu declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale

Mii de romani sunt vizati de Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Ce se intampla anul acesta cu declartia unica ce are in vizor impozitul pe venit si contributiile sociale? ANAF anunta schimbari. Ce se intampla cu declaratia unica? ANAF a pus in dezbatere publica un proiect de ordin prin care modifica declaratia unica ce are .

RCA in 2020. Cat vom plati anul acesta pentru asigurarea auto obligatorie

Soferii care nu incheie o asigurare obligatorie de raspundere civila auto RCA) risca sa fie sanctionati cu o amenda de pana la 2. 000 de lei. in plus, conducatorii auto pot ramane fara certificatul de inmatriculare al masinii, pana in momentul in care prezinta documentul care atesta incheierea asigurarii. RCA in 2020. Asigurarea poate ajunge la .

Prognoza meteo ANM, revizuita. Nu mai vine iarna, anul acesta. Ninsorile atat de asteptate sunt tot mai departe

In ultimii ani, datorita noului mediu climatologic, iernile ori sunt foarte scurte, ori foarte lungi. Au fost ani in care zapada s-a lasat asteptata, asa cum este cazul si acum. Prognoza meteo ANM, revizuita De obicei in aceasta perioada, peste tot, indiferent ca vorbim de munte sau de ses, zapada era stapana varfurilor de munte .

China vrea sa inaugureze peste 2.000 km de linii ferate de mare viteza anul acesta

China vrea sa inaugureze cel putin 2. 000 km de linii ferate de mare viteza anul acesta, reteaua trecand deja de 35. 000 km, dupa ce anul trecut au fost deschisi traficului peste 5. 000 km. China a inaugurat la final de 2019 mai multe linii de mare viteza, inclusiv una prin munti, dar si una in zona Beijing unde trenurile pot rula si fara mecanic in cabina. China va investi 100 miliarde dolari in domeniul feroviar in acest an.

Ungaria vrea sa finalizeze anul acesta cea de-a doua autostrada care face legatura cu tara noastra

Guvernul ungar va da in folosinta in acest an 160 de kilometri de drumuri. Printre proiectele ce urmeaza a fi finalizate se numara si sectiunea de autostrada care face legatura intre orasul Berettyoujfalu si granita cu Romania, a informat marti Ministerul ungar al Inovatiei si Tehnologiei, relateaza Agerpres.

HOROSCOP 2020. Zodiile care sufera din dragoste anul acesta. Nimic nu le merge bine

Anul 2020 nu aduce nimic bun in iubire pentru aceste trei zodii. Se anunta durere si lacrimi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2234 seconds )