Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima masina din lume care franeaza la camere radar este coreeana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima masina din lume care franeaza la camere radar este coreeana

Hyundai a lansat cea de-a doua generatie a berlinei coreene Genesis cu un sistem care franeaza automat inainte de radarele fixe, potrivit theverge. com . continuă pe Wall-Street Ro

Florin Jianu: Romania va lansa in septembrie primul cluster din lume adresat tinerilor

Romania si-a luat angajamentul, in cadrul Adunarii Generale a Organizatiei Mondiale a Turismului, sa fie prima tara din lume care va dezvolta un cluster pentru turistii tineri, a anuntat joi, Florin Jianu, ministrul pentru Intreprinderi mici si.

Aceasta este cea mai buna tara din lume. Romania ocupa abia pozitia 65 in clasament

Organizatia Natiunilor Unite, alaturi de Banca Mondiala si alte organizatii internationale au realizat un clasament al celor mai bune tari din lume, luandu-se in considerare mai multi indici, printre care:.

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman, cel mai scump sedan din lume

Mercedes-Benz va lansa anul viitor modelul Pullman clasa S. La un pret de circa 1 milion de dolari, autoturismul va deveni cel mai scump sedan din lume, devansand Rolls-Royce, noteaza Bloomberg. Modelul, cu.

Cea mai cool barca cu motor din lume! Costa 1,5 milioane de dolari!

Cea mai frumoasa si mai luxoasa barca cu motor din lume poarta denumirea de Aquariva by Marc Newson, arata incredibil de bine, iar pretul ei se ridica la nu mai putin de 1. 5 milioane de dolari!.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

Londra ramane cea mai scumpa piata de birouri din lume

Zona West End din Londra a ramas cea mai scumpa pia and ta de birouri din lume, de and si Asia a continuat sa domine sectorul celor mai scumpe spa and tii de birouri, reprezentand 3 dintre primele 5 pie and te, potrivit studiului semestrial asupra pie and tei globale de spa and tii de birouri prime, realizat de CBRE.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

UE a castigat anul trecut titlul de cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a urcat anul trecut pe primul loc in topul celor mai mari exportatori de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro. Cresterea a fost sustinuta de livrarile de materii prime pentru industria.

Bosnia-Hertegovina invinge Iran, scor 3-1, si obtine prima victorie din istorie la Cupa Mondiala

Bosnia-Hertegovina a obtinut prima victorie din istorie la Cupa Mondiala, la care a participat in premiera, dupa ce s-a impus, miercuri, la Salvador, cu scorul de 3-1 1-0), in fata selectionatei Iranului,.

Kosovo, primul stat din Europa care renunta la euro pentru a introduce propria moneda

Kosovo este primul stat din Europa care ar putea renunta la euro pentru a introduce propria moneda, relateaza Economica. Guvernatorul Bancii Centrale din Kosovo, cel mai tanar stat din Europa, inca nerecunoscut.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )