Libnet.ro
UNICEF

18:00

Londra ramane cea mai scumpa piata de birouri din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Londra ramane cea mai scumpa piata de birouri din lume

Zona West End din Londra a ramas cea mai scumpa pia and ta de birouri din lume, de and si Asia a continuat sa domine sectorul celor mai scumpe spa and tii de birouri, reprezentand 3 dintre primele 5 pie and te, potrivit studiului semestrial asupra pie and tei globale de spa and tii de birouri prime, realizat de CBRE. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai scumpa cladire administrativa din lume, Casa Poporului, implineste 30 de ani

Miercuri se implinesc 30 de ani de cand a fost pusa piatra de temelie a Casei Republicii, botezata ulterior Casa Poporului si Palatul Parlamentului. O constructie care s-a dorit la vremea aceea cea mai.

Cea mai cool barca cu motor din lume! Costa 1,5 milioane de dolari!

Cea mai frumoasa si mai luxoasa barca cu motor din lume poarta denumirea de Aquariva by Marc Newson, arata incredibil de bine, iar pretul ei se ridica la nu mai putin de 1. 5 milioane de dolari!.

Situatie dramatica pentru cea mai mare universitate privata din Moldova. Fiscul vinde pana si perdelele si lenjeria din Universitatea Petre Andrei

Agentia Judeteana a Finantelor Publice din Iasi va organiza pe 3 iulie o licitatie public in care bunurile universitatii private Petre Andrei din Iasi, printre care si mobilierul sau logistica, vor fi scoase la vanzare.

VIDEO Turkmenistanul prezinta Poarta catre Iad, cea mai noua atractie turistica din tara

Turismul nu a fost niciodata punctul forte al economiei turkmene, insa specialistii din tara central-asiatica sustin ca au descoperit o noua atractie turistica promitatoare: un crater unde gazele naturale eliberate din rezervele subterane ard de mai bine de 40 de ani. Groapa cu flacari spectaculoase este cunoscuta in Turkmenistan sub numele de Poarta catre Iad.

Iorgu, CBRE: Cererea pentru spatiile de birouri din Capitala, la un nivel istoric, anul trecut

Cererea de spatii pentru birouri din Bucuresti a atins, anul trecut, cel mai inalt nivel inregistrat vreodata, ne-a declarat Razvan Iorgu, managing director al companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

OMS avertizeaza populatia: Epidemia a scapat de sub control. Este cea mai grava din istorie

In vestul Africii epidemia de Ebola face ravagii. Sute de oameni au murit din cauza acestui virus periculos, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca este cea mai grava epidemie de Ebola din.

CM 2014: S-au inscris 2,94 goluri pe meci, cea mai buna medie din 1970

Media de 2,94 goluri pe meci la Cupa Mondiala, dupa disputarea a 32 partide, este cea mai ridicata dupa turneul final din 1970, din Mexic, a anuntat, FIFA.

Povestea aplicatiei viral Yo: Este cea mai stupida si da dependenta

Aplicatia saptamanii trecute, nu prin utilitate, a fost Yo. A fost lansata pe 1 aprilie, iar mai nou a primit finantare de un milion de dolari. Creatorii sai spun ca au stiut de la inceput ca e cea mai stupida aplicatie, dar succesul pe care l-a avut le surade.

Povestea aplicatiei-viral Yo: Este cea mai stupida si da dependenta

Aplicatia saptamanii trecute, nu prin utilitate, a fost Yo. A fost lansata pe 1 aprilie, iar mai nou a primit finantare de un milion de dolari. Creatorii sai spun ca au stiut de la inceput ca e cea mai stupida aplicatie, dar succesul pe care l-a avut le surade.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )