Libnet.ro
UNICEF

05:45

Prima ninsoare din acest sezon din Romania. Locul unde a nins pentru prima data in aceasta toamna- VIDEO

Antena3 Antena3,
Prima ninsoare din acest sezon din Romania. Locul unde a nins pentru prima data in aceasta toamna- VIDEO

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc in Muntii Giumalau, in partea de vest a masivului Rarau-Giumalau. La doar cativa kilometri de Vatra Dornei, iarna s-a instalat deja. Temperatura a scazut atat. continuă pe Antena3

VIDEO Prima ninsoare din acest sezon a avut loc in Muntii Giumalau

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc joi in Muntii Giumalau, in partea de Vest a masivului Rarau-Giumalau, momentul fiind filmat si postat pe Facebook, transmite Mediafax.

Cea mai scazuta temperatura din acest sezon: minus 4,2 grade Celsius, la Joseni. La Miercurea Ciuc au fost minus 3,9 grade

Cea mai scazuta temperatura din tara din acest sezon s-a inregistrat joi dimineata, la Joseni, unde mercurul termometrelor a aratat minus 4,2 grade Celsiu. Valori negative au fost consemnate si in alte localitati ale judetului Harghita.

Prognoza meteo. Anuntul ANM: Val de aer polar in Romania. Vine prima ninsoare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o prognoza special, in conformitatea cu conditiile meteo speciale din zilele acestea. Valul de aer polar care a cuprins Romania vine la pachet si cu prima ninsoare. Care sunt maximele si ce regiuni vor simti din plin gradele in minus si fenomenele care sunt de obicei .

FOTO Sectia de psihiatrie Palazu Mare a Spitalului Judetean Constanta - locul unde s-ar putea turna filme horror Imagini revoltatoare publicate de USR Constanta Ce spune managerul spitalului

Paturi vechi, cearceafuri patate, pereti cu tencuiala cazuta, toalete insalubre, tavane din care curge apa - asa arata Sectia de psihiatrie Palazu Mare a Spitalului Judetean din Constanta. Situatia a fost semnalata de reprezentantii USR Constanta, care au publicat pe Facebook si cateva imagini cu acest loc unde s-ar putea turna filme horror. 31 Conducerea Spitalului a reactionat spunand ca incearca de mult sa gaseasca solutii, insa problemele se vor rezolva abia cand va exista o cladire noua.

Gestul socant al unor tineri in fata fostei inchisori din Pitesti. Locul unde jegurile anticomuniste au primit pedeapsa meritata

Cativa tineri care spun ca sunt membri ai Partidului Comunist din Romania, au venit custeaguri comuniste in fata fostei inchisori din Pitesti, unde mii de oameni au fost torturati intre anii 1949-152 sub.

Criminalul din Caracal, adus de politie pentru reconstituire. Dinca, in locul unde a aruncat telefonul Luizei- VIDEO

Se anunta inca o zi extrem de tensionata la Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca va fi purtat de anchetatori, din nou, pe strazi. De data aceasta se va face reconstituirea in cazul rapirii Luizei Melencu,.

Industria auto, incotro? Salariile din acest sector sunt la jumatate fata cele din tarile care platesc bine

Salariul mediu net din industria auto din Romania este de 650 de euro, la jumatate fata de tara din regiune cu cele mai mari salarii, dar peste tari precum Bulgaria si Serbia.

Topul salariilor din industria auto. Romania, una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati in domeniu

Romania este una dintre tarile europene cu cei mai multi angajati, raportat la populatia totala, care lucreaza in industria auto. Cifrele oficiale de la nivelul Uniunii Europene arata ca exista intre 150. 000 si 200. 000 de angajati in acest sector. Salariul mediu net pe care il incaseaza luna de luna nu depaseste insa pragul de 650 de euro, potrivit eJobs.

Universitatea Craiova obtine prima victorie din noua era Piturca

Echipa Universitatea Craiova a invins-o in deplasare pe Gaz Metan Medias, cu 3-2, vineri seara, intr-un meci din deschiderea etapei a 10-a in Liga 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )