Libnet.ro
UNICEF

05:45

Criminalul din Caracal, adus de politie pentru reconstituire. Dinca, in locul unde a aruncat telefonul Luizei- VIDEO

Antena3 Antena3,
Criminalul din Caracal, adus de politie pentru reconstituire. Dinca, in locul unde a aruncat telefonul Luizei- VIDEO

Se anunta inca o zi extrem de tensionata la Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca va fi purtat de anchetatori, din nou, pe strazi. De data aceasta se va face reconstituirea in cazul rapirii Luizei Melencu,. continuă pe Antena3

Criminalul din Caracal, adus de politie pentru reconstituire. Dinca reface pas cu pas filmul rapirii Luizei - VIDEO

Se anunta inca o zi extrem de tensionata la Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca va fi purtat de anchetatori, din nou, pe strazi. De data aceasta se va face reconstituirea in cazul rapirii Luizei Melencu,.

Gheorghe Dinca, dus la liceul unde invata Alexandra pentru reconstituire. Ce le-a spus anchetatorilor

UPDATE Gheorghe Dinca a fost adus la liceul Mihai Viteazul din Caracal pentru reconstituirea zilei in care a fost rapita Alexandra Macesanu. Potrivit spuselor sale, acesta ar fi legat-o si lovit-o pe Alexandr.

Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest! Ce a observat toata lumea, la reconstituirea crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, s-a aflat astazi pe teren pentru a face reconstituirea crimelor pentru care si-a recunoscut culpabilitatea. Inculpatul este complet schimbat dupa doar doua luni de arest. Ce a observat toata lumea, in prima zi de reconstituire? Gheorghe Dinca, complet schimbat dupa doua luni de arest Luni si marti, 16 .

Reconstituirea faptelor la casa groazei din Caracal. Gheorghe Dinca, aparat cu mascatii de furia oamenilor

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost dus luni pentru reconstituire la casa groazei, unde a fost aparat cu mascatii de furia oamenilor. Ajuns la locuinta sa, oamenii au incercat sa ajunga la masina in care era Dinca.

Tonel Pop, marturisire despre reconstituirea de la Casa Ororilor din Caracal: Nu cred ca se vor putea face intr-o zi aprecieri

Tonel Pop a facut dezvaluiri despre reconstituirea cazurilor Alexandrei si al Luizei, care va fi demarata luni in Casa Ororilor din Caracal. Avocatul familiei Luizei a declaratduminica, la un post de.

Gheorghe Dinca participa luni la reconstituirea crimelor din locuinta sa din Caracal

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, participa, luni si marti, la reconstituirea faptelor. Anchetatorii vor reface, luni, traseul parcurs de Dinca dupa ce a luat-o la ocazie pe Alexandra, iar marti, traseul parcurs cu Luiza, transmite Mediafax.

Reconstituirea crimelor din Caracal, continua. Dinca reface pas cu pas filmul rapirii Luizei

Se anunta inca o zi extrem de tensionata la Caracal, acolo unde Gheorghe Dinca va fi purtat de anchetatori, din nou, pe strazi. De data aceasta se va face reconstituirea in cazul rapirii Luizei Melencu,.

Cazul Caracal. Reconstituirea crimelor lui Gheorghe Dinca

Pentru ca pe parcursul anchetei Dinca s-a contrazis in declaratii, procurorii DIICOT vor reface, lu.

Olanda se pregateste sa renunte la una din principalele facilitati fiscale pentru multinationale

Cu ocazia revenirii din vacanta parlamentara, guvernul olandez se pregateste sa puna capat marilor facilitati pentru multinationale: executivul urmeaza sa prezinte marti o modificare legislativa privind impozitarea profiturilor, pentru a corecta imaginea de paradis fiscal pentru marile grupuri, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )