Libnet.ro
UNICEF

23:45

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa anuntul despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt presedintele PSD

B1 B1,
Prima reactie a lui Victor Ponta dupa anuntul despre tandemul Dragnea-Ghita: Deocamdata eu sunt presedintele PSD

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Dragnea si Sebastian Ghita au anuntat ca merg in tandem pentru alegerile din PSD. Ponta spune ca deocamdata el este seful partidului si ca PSD nu ar trebui sa se. continuă pe B1

Semnale pentru tandemul Dragnea-Ghita. Zgonea: Anuntul unei candidaturi la sefia PSD ar putea reprezenta o incalcare a angajamentului de la Orastie/ Bojin (PSD Timis): De alegeri vorbim in momentul in care Victor Ponta e presedinte

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a avertizat miercuri, intr-o declaratie pentru stiripesurse. ro, ca anuntul facut de Sebastian Ghita, care sustine ca va candida la sefia PSD in tandem cu Liviu Dragnea, ar putea reprezenta incalcarea unui angajament fata de Victor Ponta si fata de PSD. Un semnal asemanator vine si de la Titu Bojin, presedintele Consiliului Judetean Timis, liderul filialei din care face parte si Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta. Presedintele PSD Timis aminteste de hotararea de la Orastie care spune ca pana la turul 2, cand va fi incheiata campania pentru castigarea alegerilor prezidentiale, nu discutam de sefi.

Lovitura de gratie primita de Victor Ponta

Anuntul facut de catre presedintele Basescu saptamana trecuta, bomba pregatita cu luni inainte, prin care l-a acuzat pe Victor Ponta ca ar fi fost ofiter acoperit in timp ce era si magistrat, s-a dovedit, asa cum era de prevazut o simpla afirmatie nefalsificabila, avand asupra opiniei publice efectul unei petarde expirate.

Geoana: Sa ne mobilizam pentru ca Victor Ponta sa castige alegerile. O discutie despre sefia PSD, dupa alegeri

Senatorul Mircea Geoana face un apel catre colegii sai din PSD sa se concentreze pe castigarea alegerilor prezidentiale si mai apoi sa discute despre succesorul lui Victor Ponta la sefia PSD.

Tehnologia minciunii la Victor Ponta

Ma preocupa de ceva vreme tehnologia pe care o foloseste Victor Ponta atunci cand manuieste neadevarul. Materie prima e destula, nu e zi in care sa nu primim marfa proaspata, dar cu toate acestea ajunsesem intr-un punct mort. Un text fabulos al lui Gabriel Liiceanu a avut darul de a-mi debloca situatia: Victor Ponta pur si simlu nu minte ca noi, toti ceilalti. El face arta.

Klaus Iohannis despre Victor Ponta: Este un om manevrat, un om al gastilor de partid

Candidatul Aliantei Crestin Liberale ACL) la Presedintie, Klaus Iohannis, l-a acuzat, miercuri seara, pe principalul sau contracandidat, social-democratul Victor Ponta, ca este un om manevrat si un un om al gastilor de partid, potrivit Agerpres.

Victor Ponta a discutat la telefon cu vicepresedintele american Joe Biden despre Parteneriatul strategic Romania - SUA

Premierul Victor Ponta a avut, marti, o convorbire telefonica cu vice-presedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, initiativa apartinandu-i oficialului american, informeaza miercuri Guvernul Romaniei intr-un comunicat. Cei doi inalti oficiali au discutat despre modalitatile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, se arata in comunicat.

VIDEO Victor Ponta a discutat la telefon cu vicepresedintele american Joe Biden despre Parteneriatul strategic Romania - SUA

Premierul Victor Ponta a avut, marti, o convorbire telefonica cu vice-presedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph Biden, initiativa apartinandu-i oficialului american, informeaza miercuri Guvernul Romaniei intr-un comunicat. Cei doi inalti oficiali au discutat despre modalitatile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, se arata in comunicat.

Victor Ponta: Nu ne spune DNA-ul pe cine sa punem presedinte la un partid, trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei

Premierul Victor Ponta, aflat luni in vizita la santierul naval din Galati, a declarat ca 20 de milioane de romani vorbesc despre mine, nu cred ca trebuie sa-i inregistram pe toti. Numele meu e invocat de toata lumea. Cand vrei sa fii prim-ministru, presedinte, e logic ca toata lumea vrea sa vorbeasca despre tine. Ce, o sa numeasca DNA-ul sefi la partide? Cred ca trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei.

UPDATE Victor Ponta se foloseste iar de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Victor Ponta profita din nou de imaginea Simonei Halep pentru a strange mai multe like-uri pe pagina sa de Facebook. Imediat dupa victoria sportivei in fata Serenei Williams, a fost lansat un mesaj sponsorizat care poate induce in eroare utilizatorii de Facebook, fiind ademeniti sa dea like pentru pagina lui Victor Ponta. Mesajul este urmatorul: Felicitari, Simona Halep! Ne-ai facut sa fim mandri ca suntem romani! LIKE! Sub mesaj sunt doua poze cu Simona Halep si optiunea de Like Page sau, dupa caz, Imi place pagina. Un mesaj postat pe propria sa pagina imediat dupa succesul Simonei Halep a fost criticat de sute de comentatori. Reamintim ca in august, premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce a utilizat un truc asemanator.

Victor Ponta a discutat la telefon cu vicepresedintele SUA, Joe Biden

Victor Ponta a discutat cu Joe BIden la telefon. Cei doi au discutat despre relatiile romana-americane, transmite B1 TV. Conform comunicatului trimis de Palatul Victoria discutia a avut loc la data de 21 octombrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )