Libnet.ro
UNICEF

07:15

PRIMA reactie a presedintelui Mohamed Morsi DUPA ce a fost arestat de armata

Antena3 Antena3,
PRIMA reactie a presedintelui Mohamed Morsi DUPA ce a fost arestat de armata

Seful armatei egiptene a anuntat miercuri ca presedintele islamist Mohamed Morsi a fost inlaturat si este inlocuit temporar in fruntea tarii de presedintele Curtii Constitutionale. De asemenea, actuala. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Cum au sarbatorit egiptenii demiterea presedintelui Mohamed Morsi

Oponentii presedintelui demis Mohamed Mursi au sarbatorit in noaptea de miercuri, dupa ce armata egipteana a anuntat ca fostul lider al tarii a fost arestat si ca vor avea loc noi alegeri prezidentiale. Focuri de artificii au luminat cerul deasupra multimii agitate din Piata Tahrir, in timp ce strazi din capitala si intreaga tara s-au umplu de oameni care au inceput sa danseze si sa strige de bucurie.

Egipt: Mohamed Morsi a fost inlaturat de la putere. Seful Curtii Constitutionale, presedinte interimar

Update 22:10: Generalul Abdel Fattah el-Sisi a anuntat intr-un discurs televizat ca presedintele Mohamed Morsi a fost indepartat de la putere, iar constitutia a fost suspendata. Sisi a precizat ca seful Curtii.

Surse: Presedintele egiptean Mohamed Morsi a fost plasat in arest la domiciu. Armata a preluat sediul Televiziunii Nationale

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost plasat in arest la domiciu, afirma surse citate de ABC News. Armata egipteana a preluat sediul Televiziunii Nationale si va face in curand o declaratie despre.

Adly Mansour, un judecator necunoscut desemnat sa conduca Egiptul in perioada de tranzitie, dupa demiterea presedintelui Mohamed Morsi

Presedinte al Curtii Constitutionale de doar cateva zile, judecatorul Adly Mansour a fost desemnat miercuri de armata sa conduca cea mai populata tara araba, succedandu-i presedintelui islamist demis Mohamed Morsi, relateaza AFP.

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Presedintele Mohamed Morsi nu mai face.

Presedintele Egiptului a fost arestat. Armata a preluat conducerea

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost plasat in arest la domiciu, afirma surse citate de ABC News . Surse citate de Televiziunea publica egipteana afirma ca armata a intervenit pentru securizarea institutiilor principale imediat dupa expirarea.

Turcia considera antidemocratica destituirea lui Mohamed Morsi

Turcia a calificat joi drept antidemocratica destituirea de catre armata egipteana a presedintelui Mohamed Morsi si a facut apel la eliberarea sa fara intarziere, transmite AFP, citata de.

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi si a suspendat Constitutia

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Armata egipteana impreuna cu opozitia.

O democratie esuata (1) - Unde a gresit Mohamed Morsi?

Mohamed Morsi a fost inlaturat de la guvernare printr-o lovitura de stat, indiferent cat de mult se incearca transformarea acestui eveniment in altceva. Merita Morsi sa fie inlaturat? Fara indoiala si numai pentru singurul motiv ca acest presedinte a incercat printr-o democratie originala sa acapareze puterea totala, transformand Egiptul intr-o teocratie islamica, suprimand minoritatea creata dupa alegerile 2012 cu o totala lipsa de consideratie fata de drepturile acestei minoritati.

Egipt: Presedintele Mohamed Morsi ar fi fost plasat in arest la domiciuliu

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost plasat in arest la domiciu, afirma surse citate de ABC News. Deocamdata, informatia nu a fost confirmata. Surse citate de Televiziunea publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )