Libnet.ro
UNICEF

21:15

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi

B1 B1,
Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Presedintele Mohamed Morsi nu mai face. continuă pe B1

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi si a suspendat Constitutia

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Armata egipteana impreuna cu opozitia.

UPDATE. Armata egipteana l-a demis pe Mohamed Morsi si a suspendat Constitutia. ...

UPDATE: Seful Curtii Constitutionale din Egipt, Maher El-Beheiri, va prelua, in mod tranzitoriu, presedintia tarii, anunta armarta egipteana, potrivit Mediafax. _ _ _ _ UPDATE: Armata egipteana impreuna cu opozitia au anuntat suspendarea Constitutiei si organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate, anunta Mediafax. Anuntul a fost facut de seful Statului Major al armatei egiptene, generalul El-Sisi. Un consiliu consultativ civil va fi format pentru elaborarea unei noi .

VIDEO. Armata egipteana l-a demis pe Mohamed Morsi si a suspendat Constitutia. ...

UPDATE: Seful armatei egiptene, Abdel Fattah al-Sissi, a anuntat, miercuri, ca Seful Curtii Constitutionale din Egipt, Adly Mansour, va prelua, provizoriu, presedintia tarii, informeaza bbc. co. uk. Totodata, seful armatei egiptene a anuntat suspendarea Constitutiei si organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate. Abdel Fattah al-Sissi a precizat ca, in perioada nedeterminata de tranzitie, un guvern de tehnocrati se va ocupa de conducerea tarii. _ _ _ _ Armata .

Armata egipteana cere politicienilor sa ajunga la un acord in 48 de ore, altfel va interveni

Armata egipteana a anuntat, luni, ca va interveni daca presedintele Mohamed Morsi si opozantii sai nu vor ajunge in 48 de ore la un acord care sa satisfaca revendicarile populatiei, relateaza AFP,.

Armata egipteana ar fi preluat controlul asupra televiziunii de stat

UPDATE 17:28: Armata egipteana ar fi preluat controlul asupra televiziunii de stat, cu doar o ora inainte de expirarea ultimatumului acordat clasei politice, potrivit unor surse neoficiale.

Urmareste LIVE PROTESTELE din EGIPT. Armata va suspenda Constitutia.

Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya, potrivit Mediafax. Sute de mii de oameni participa in acest moment la manifestatii organizate in centrul orasului Cairo si cer demisia presedintelui islamist Mohamed Morsi. Citeste si Opozitia egipteana anunta ca nu sustine o lovitura de stat militara Fortele .

Armata, arbitrul puterii.

Pe fondul unei nemultumiri populare crescande, al manifestatiilor masive de strada si al cererii opozitiei ca presedintele islamist Mohamed Morsi sa plece de la putere, armata egipteana a cerut fortelor politice sa raspunda cererilor populare in termen de 48 de ore, in caz contrar va fixa propria cale de urmat. Intr-un mesaj citit la televiziune, comandamentul militar a precizat ca daca revendicarile poporului nu vor fi satisfacute in aceasta perioada, fortele armate) vor anunta o .

VIDEO Proteste in Egipt: Armata avertizeaza ca intentioneaza sa suspende Constitutia si sa dizolve Parlamentul

Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya.

VIDEO UPDATE Proteste in Egipt: Armata avertizeaza ca intentioneaza sa suspende Constitutia si sa dizolve Parlamentul

Constitutia Egiptului va fi suspendata, iar Parlamentul va fi dizolvat in cazul in care presedintele islamist Mohamed Morsi nu se va conforma solicitarilor cetatenilor, avertizeaza armata egipteana, citata de postul Al-Arabiya.

FOTO VIDEO Armata egipteana jura sa moara pentru a apara poporul pana in ultimul ceas. Morsi refuza sa renunte la putere

Juram in fata Lui Dumnezeu ca ne vom sacrifica pana si sangele pentru Egipt si pentru poporul sau, pentru a-i apara de orice terorist, radical sau prost, a anuntat Consiliul Suprem al Fortelor Armate din Egipt intr-un comunicat cu titlul Ultimele ore. Presedintele Mohamed Morsi a sfidat ultimatumul armatei si refuza insa sa renunte la putere. Noaptea trecuta, alti 16 oameni au murit in timpul protestelor din Cairo.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )