Libnet.ro
UNICEF

12:45

Surse: Presedintele egiptean Mohamed Morsi a fost plasat in arest la domiciu. Armata a preluat sediul Televiziunii Nationale

B1 B1,
Surse: Presedintele egiptean Mohamed Morsi a fost plasat in arest la domiciu. Armata a preluat sediul Televiziunii Nationale

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost plasat in arest la domiciu, afirma surse citate de ABC News. Armata egipteana a preluat sediul Televiziunii Nationale si va face in curand o declaratie despre. continuă pe B1

Egipt: Presedintele Mohamed Morsi ar fi fost plasat in arest la domiciuliu

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a fost plasat in arest la domiciu, afirma surse citate de ABC News. Deocamdata, informatia nu a fost confirmata. Surse citate de Televiziunea publica.

Egipt: Presedintele Mohamed Morsi cere armatei sa isi retraga ultimatumul si refuza orice dictat

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a solicitat armatei sa isi retraga ultimatumul, in timp ce poporul continua sa ceara demisia sefului statului.

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Presedintele Mohamed Morsi nu mai face.

Armata egipteana l-a demis pe presedintele islamist Mohamed Morsi si a suspendat Constitutia

Armata egipteana i-a comunicat presedintelui Mohamed Morsi la ora 19. 00, ora Romaniei) ca nu se mai afla in functie, afirma surse citate de ziarul Al-Ahram. Armata egipteana impreuna cu opozitia.

VIDEO. Presedintele egiptean, in AREST la domiciliu.

UPDATE: Presedintele egiptean Mohame Morsi a fost arestat la domiciliu, transmite Realitatea TV. In urma cu o jumatate de ora a expirat ultimatumul dat de armata lui Morsi pentru ca acesta sa cedeze puterea. _ _ _ _ UPDATE: Ultimatumul dat de catre armata presedintelui egiptean Mohame Morsi pentru a renunta la putere expira la ora 18:00, transmite Realitatea TV. Armata a preluat televiziunea. Urmareste LIVE desfasurarea evenimentelor din Egipt. _ _ _ _ Sefii armatei egiptene .

Mohamed Morsi denunta o lovitura de stat militara.

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a indemnat cetatenii sa opuna rezistenta in mod pasnic loviturii de stat militare, conform unui consilier al acestuia, citat de Reuters, potrivit Mediafax. Informatiile privind plasarea in arest la domiciliu a presedintelui Egiptului, Mohamed Morsi, nu pot fi confirmate, situatia juridica a acestuia nefiind cunoscuta. Un consilier al Presedintiei a declarat ca in Egipt are loc in acest moment o lovitura de stat militara. Citeste si VIDEO.

Cel putin 16 morti, intr-un atac asupra unei reuniuni a sustinatorilor lui Mohamed Morsi la Cairo

Saisprezece persoane au fost ucise in noaptea de marti spre miercuri, cand barbati neidentificati au atacat o reuniune a sustinatorilor presedintelui egiptean Mohamed Morsi la Cairo, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

Franta il indeamna pe Mohamed Morsi sa asculte vocea poporului

Ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, i-a cerut marti presedintelui egiptean Mohamed Morsi sa tina cont de popor, exprimand preocupare fata de situatia din Egipt, relateaza AFP.

Mohamed Morsi isi desfasoara activitatea intr-o unitate a serviciilor de securitate.

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, s-a deplasat miercuri dimineata la o unitate a Garzii Republicane din Cairo, unde isi desfasoara in prezent activitatea, afirma unul dintre consilierii sai, potrivit Mediafax. El a precizat ca unitatea a fost incercuita de blindate ale armatei. Consilierul, Yasser Haddara, a declarat ca nu stie cu certitudine care este statutul juridic al presedintelui. Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a indemnat cetatenii sa opuna rezistenta in mod pasnic .

Egipt: Mohamed Morsi a fost inlaturat de la putere. Seful Curtii Constitutionale, presedinte interimar

Update 22:10: Generalul Abdel Fattah el-Sisi a anuntat intr-un discurs televizat ca presedintele Mohamed Morsi a fost indepartat de la putere, iar constitutia a fost suspendata. Sisi a precizat ca seful Curtii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2953 seconds )