Libnet.ro
UNICEF

13:00

Mesaj acid al sotului Serenei Williams la adresa lui Ion Tiriac. Ce i-a transmis Alexis Ohanian

B1 B1,
Mesaj acid al sotului Serenei Williams la adresa lui Ion Tiriac. Ce i-a transmis Alexis Ohanian

Reactiile neinspirate ale lui Ion Tiriac la adresa Serenei Williams au devenit cunoscute pe intreg mapamondul. Omul de afaceri a declarat despre sportiva ca este batrana si grasa si ca ar trebui sa se. continuă pe B1

Ilie Nastase i-a raspuns sotului Serenei Williams. Replica dura: Nu se intampla niciodata asa

Meciul Simonei Halep cu Serena Williams a nascut controverse in randul unor personalitati din tenis. Ilie Nastase si sotul jucatoarei americane si-au dat replici acide. Ilie Nastase, replica la sotul Serenei Cuvinte grele au fost aruncate dupa meciul Simonei Halep cu Serena Williams, intre greii din tenis. Sotul tenismenei din America l-a atacat dur pe .

Sotul Serenei Williams, atac la adresa lui Ion Tiriac imediat dupa victoria jucatoarei din SUA in fata Simonei Halep

Alexis Ohanian, sotul Serenei Williams, a postat un mesaj la adresa lui Ion Tiriac, imediat dupa ce sportiva din SUA a obtinut victoria in fata Simonei Halep.

Sotul Serenei Williams l-a facut din nou rasist, sexist si clovn pe Tiriac

Alexis Ohanian nu a uitat cuvintele lui Ion Tiriac despre Serena Williams si a postat din nou un mesaj agresiv la adresa acestuia pe retelele de socializare, dupa ce jucatoarea americana a invins-o pe Simona Halep, in sferturi, la Australian Open, conform News. ro.

Raspunsul lui Ion Ion Tiriac pentru sotul Serenei Williams

Ion Ion Tiriac i-a raspuns lui Alexis Ohanian, prin intermediul unei scrisori postate pe Twitter, dupa ce sotul Serenei Williams l-a atacat din nou pe tatal sau in urma victoriei obtinute de americanca in fata Simonei Halep la Australian Open.

FOTO Ce a postat sotul Serenei Williams dupa meciul cu Simona Halep - il ataca dur pe Ion Tiriac

In urma cu cateva saptamani, Ion Tiriac o sfatuia pe Serena Williams sa se retraga din tenis are deja 39 de ani si kilograme in plus). Marti, americanca a invins-o pe Simona Halep in sferturi la Australian Open, iar sotul Serenei Alexis Ohanian) i-a dat un nou raspuns aspru lui Tiriac.

Cristian Tudor Popescu, mesaj extrem de dur la adresa lui Ion Tiriac: Duceti-va acasa, sunteti depasit, aveti peste 80 de ani

Cristian Tudor Popescu a reactionat extrem de dur dupa ce Ion Tiriac a declarat ca tenismena Serena Williams este depasita si ca ar trebui sa se retraga din cauza kilogramelor in plus si a varstei inaintate.

Ion Tiriac, umilit de CTP, in scandalul varstei si a kilogramelor Serenei Williams: E badaranie si rautate. La varsta ei, pierdea meci dupa meci

CTP a reactionat din nou in stilul caracteristic, dupa ce Ion Tiriac a declarat ca Serena Williams este depasita si ca ar trebui sa se retraga din cauza kilogramelor in plus si a varstei.

Ion Tiriac, umilit dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open. in ce hal a fost jignit

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala de la Australian Open. A pierdut 3-6, 3-6 in fata Serenei Williams. Sotul jucatoarei din SUA a comentat verdictul duelului, aducandu-l in discutie pe Ion Tiriac. Sotul Serenei Williams, atac la Ion Tiriac dupa esecul Simonei Halep de la Australian Open in urma cu cateva saptamani, Tiriac .

De ce a ajuns Ion Tiriac sa o denigreze pe Serena Williams: Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage!

Serena Williams se afla in relatii tensionate cu Ilie Nastase, dar si cu Ion Tiriac. in ultimii ani, miliardarul a facut mai multe declaratii controversate la adresa sportivei din SUA. Omul de afaceri i-a.

CTP, sageti catre Ion Tiriac. De la ce au inceput nemultumirile gazetarului: Ce treaba are el?

Ziua si nemultumirea pentru Cristian Tudor Popescu. De data aceasta, celebrul jurnalist a trimis sageti catre omul de afaceri Ion Tiriac. De la ce au inceput nemultumirile gazetarului. Ce declaratie de-a lui Ion Tiriac l-a deranjat profund pe CTP. Ion Tiriac, atac la adresa tenismenei Serena Williams Cristian Tudor Popescu loveste din nou. Reputatul ziarist .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )