Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ilie Nastase i-a raspuns sotului Serenei Williams. Replica dura: Nu se intampla niciodata asa

Playtech Playtech,
Ilie Nastase i-a raspuns sotului Serenei Williams. Replica dura: Nu se intampla niciodata asa

Meciul Simonei Halep cu Serena Williams a nascut controverse in randul unor personalitati din tenis. Ilie Nastase si sotul jucatoarei americane si-au dat replici acide. Ilie Nastase, replica la sotul Serenei Cuvinte grele au fost aruncate dupa meciul Simonei Halep cu Serena Williams, intre greii din tenis. Sotul tenismenei din America l-a atacat dur pe . continuă pe Playtech

Mesaj acid al sotului Serenei Williams la adresa lui Ion Tiriac. Ce i-a transmis Alexis Ohanian

Reactiile neinspirate ale lui Ion Tiriac la adresa Serenei Williams au devenit cunoscute pe intreg mapamondul. Omul de afaceri a declarat despre sportiva ca este batrana si grasa si ca ar trebui sa se.

Raspunsul lui Ion Ion Tiriac pentru sotul Serenei Williams

Ion Ion Tiriac i-a raspuns lui Alexis Ohanian, prin intermediul unei scrisori postate pe Twitter, dupa ce sotul Serenei Williams l-a atacat din nou pe tatal sau in urma victoriei obtinute de americanca in fata Simonei Halep la Australian Open.

CTP: Nu imi pare rau ca Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams. Ce l-a nemultumit pe gazetar

CTP nu regreta faptul ca Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams, in sferturile Australian Open 2021. in schimb, gazetarul s-a aratat nemultumit de faptul ca jucatoarea romanca nu a tras mai.

Prima reactie a Serenei Williams, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

Simona Halep nu i-a putut face fata Serenei Williams in sferturile Australian Open 2021. Americanca s-a impus categoric, in doua seturi, 6-3, 6-3. Aceasta a oferit o reactie la cald, imediat dupa victoria.

Ilie Nastase s-a impacat cu Ioana. Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Sotii Nastase s-au impacat dupa episodul violent care a socat pe toata lumea. Ce detaliu au observat fanii? Unii dintre ei s-au bucurat pentru faptul ca cei doi au reusit sa treaca peste. Ilie Nastase si Ioana Simion s-au impacat. Ce detaliu i-a dat de gol? Ioana si Ilie Nastase au o relatie controversata. Cei .

FOTO Ce a postat sotul Serenei Williams dupa meciul cu Simona Halep - il ataca dur pe Ion Tiriac

In urma cu cateva saptamani, Ion Tiriac o sfatuia pe Serena Williams sa se retraga din tenis are deja 39 de ani si kilograme in plus). Marti, americanca a invins-o pe Simona Halep in sferturi la Australian Open, iar sotul Serenei Alexis Ohanian) i-a dat un nou raspuns aspru lui Tiriac.

Halep, la mana Serenei Williams: Cum ar pierde Simona locul 2 si cand va reveni pe teren

Parcursul Simonei Halep la Australian Open 2021 s-a incheiat in sferturi, dupa o infrangere scurta cu Serena Williams 11 WTA), scor 3-6, 3-6. De acum, romanca va privi restul turneului, preocupata fiind si de pozitia ei din ierarhia WTA.

Sotul Serenei Williams l-a facut din nou rasist, sexist si clovn pe Tiriac

Alexis Ohanian nu a uitat cuvintele lui Ion Tiriac despre Serena Williams si a postat din nou un mesaj agresiv la adresa acestuia pe retelele de socializare, dupa ce jucatoarea americana a invins-o pe Simona Halep, in sferturi, la Australian Open, conform News. ro.

Ion Tiriac, umilit de CTP, in scandalul varstei si a kilogramelor Serenei Williams: E badaranie si rautate. La varsta ei, pierdea meci dupa meci

CTP a reactionat din nou in stilul caracteristic, dupa ce Ion Tiriac a declarat ca Serena Williams este depasita si ca ar trebui sa se retraga din cauza kilogramelor in plus si a varstei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )