Libnet.ro
UNICEF

14:30

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi

Online Sport Online Sport,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi

Vedeti aici ce a declarat Simona Halep dupa victoria obtinuta in fata polonezei Iga Swiatek in optimile de la Australian Open 3-6, 6-1, 6-4). continuă pe Online Sport

Anuntul Simonei Halep dupa victoria de la Australian Open 2021. Ce le-a transmis fanilor

Smona Halep vine cu un anunt dupa victoria de la Australian Open. Ce le-a impartasit celebra sportiva fanilor imediat dupa ce a trecut mai departe in sferturile compatitiei? Vestea Simonei Halep pentru fani dupa victoria de la Australian Open Campioana noastra e in sferturi la Melbourne, iar mesajul din cadrul interviului dupa meciul contra Iga .

Acesta este un dezavantaj pentru mine. Prima reactie a Simonei Halep, in urma victoriei obtinute in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, la Australian Open 2021

Simona Halep 29 de ani, 2 WTA) a oferit prima reactie in urma victoriei categorice bifate in fata rusoaicei Veronika Kudermetova 23 de ani, 26 WTA), in turul al treilea de la Australian Open. Jucatoarea.

CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Victoria de astazi a Simonei Halep si calificarea in Optimile de finalaa este o performanta, dar nu surprinzatoare. Surprinzator este posibilul adversar din Optimi. Este vorba de poloneza Iga Swiatek. Swiatek are deja un avantaj in fata jucatoarei noastre, dupa victoria de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2. Simona Halep vs Iga Swiatek, in Optimile .

Simona Halep, elogiata dupa calificarea in optimi la Autralian Open: Poate cineva sa o mai opreasca?

Calificarea fara emotii a Simonei Halep in optimile de finala ale primului turneu de Grand Slam al anului a fost remarcata de presa de specializate.

Ce a patit Ajla Tomljanovici din cauza Simonei Halep. Iubitul sportivei a decis sa rupa tacerea

Ajla Tomljanovici a fost aproape de victoria carierei, la un joc distanta de o calificare in turul III, la Melbourne. insa, finalul a gasit-o in afara terenului, invinsa. Australianca nu-si revine dupa esecul suferit in fata Simonei Halep. E dificil sa vorbesc sau sa vad ceva pozitiv. Ajla Tomljanovici, demoralizata dupa meciul cu Simona Halep.

Cum arata partea de tablou a Simonei Halep dupa ce favoritele au castigat - Meciuri tari de tot in optimi

Serena Williams, Naomi Osaka, Garbine Muguruza si Aryna Sabalenka s-au calificat vineri in optimile de la Australian Open, faza a competitiei unde vom avea parte de meciuri foarte tari. Toate aceste jucatoare se afla pe partea de tablou a Simonei Halep: a trecut de Veronika Kudermetova.

Tatal Simonei Halep, bun de plata in Constanta. Cum a ajuns la tribunal

Tatal Simonei Halep a ajuns in atentia magistratilor. Cum a ajuns la tribunal si care sunt problemele pe care le intampina barbatul in aceste moment? Tatal Simonei Halep a ajuns la tribunal. Ce s-a intamplat cu parintele sportivei? Familia celebrei sportive este in scandal cu primaria. Mai exact, tatal sportivei care este cetatean de onoare .

Sebastian Coltescu, prima reactie dupa scandalul de rasism. UEFA a dat azi decizia

UEFA ii da dreptate lui Sebastrian Coltescu. Ala negru nu a avut conotatii rasiste. Decizia vine la doua luni dupa ce meciul PSG Basaksehir a fost intrerupt din cauza unor cuvinte considerate de staff-ul echipei din Turcia ca fiind ofensatoare. Replica arbitrului roman dupa hatararea forului european. Final fericit pentru Sebastian Coltescu. Prima reactie .

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa meciul care a dus-o in optimi - Ce spune despre un posibil duel cu Swiatek

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a trece de Veronika Kudermetova 6-1, 6-3), iar la finalul partidei care a dus-o in optimi a precizat care este arma pe care a imbunatatit-o foarte mult in ultima perioada.

Previziunile Simonei Halep inaintea duelului cu Swiatek: Va fi foarte greu, nu pot sa imbunatatesc nimic pana la meci

In cadrul unei conferinte de presa organizata dupa victoria din turul trei de la Australian Open, Simona Halep a fost bombardata cu intrebari despre viitoarea adversara, Iga Swiatek, sportiva care a eliminat-o anul trecut de la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )