Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima transmisiune prin satelit pentru realitate virtuala ne pregateste pentru viitorul divertismentului

Adevărul Adevărul,
Prima transmisiune prin satelit pentru realitate virtuala ne pregateste pentru viitorul divertismentului

Realitatea virtuala este, in esenta, video, doar ca la o rezolutie mai mari si cu mai mult continut trimis in acelasi timp. in Olanda, va fi prezentata prima transmisiune prin satelit. continuă pe Adevărul

IFA 2016: Qualcomm lanseaza primii sai ochelari pentru realitate virtuala

La IFA 2016, americanii de la Qualcomm au introdus primii lor ochelari pentru realitate virtuala. Lumea duce lipsa in acest moment de ochelari pentru realitate all-in-one de calitate, insa cei de la Qualcomm ar putea sa rezolve aceasta problema. Compania a prezentat de curand primul sau headset, numit VR820. Construit in colaborare cu o companie [].

Viitorul televiziunii este realitatea virtuala: prima transmisiune de semnal video VR prin satelit

SES si Institutul Fraunhofer Heinrich Hertz HHI din Berlin vor prezenta, in cadrul IBC 2016, rezultatele unui revolutionar proiect de cercetare si dezvoltare, constand in transmisia prin satelit a unui semnal video panoramic 10K x 2K catre mai multe dispozitive. Semnalul panoramic va fi receptionat la standul SES si transmis catre un ecran Ultra HD [].

MFE: 13,5 milioane de euro prin POCU pentru educatie de calitate in crese

Ministerul Fondurilor Europene MFE) lanseaza in consultare publica ghidul solicitantului Educatie de calitate in crese, cu o alocare totala de 13,5 milioane de euro din Programul Operational Capital Uman POCU), transmite institu 'ia prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )