Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima zi de vaccinare anti-COVID-19 in Romania. S-au imunizat aproape 1.000 de cadre medicale

Adevărul Adevărul,
Prima zi de vaccinare anti-COVID-19 in Romania. S-au imunizat aproape 1.000 de cadre medicale

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat ca numarul total de cadre medicale din cele 10 spitale din Romania carora li s-a administrat, duminica, prima doza de vaccin impotriva coronavirusului este de 960. continuă pe Adevărul

Aproape 1000 de cadre medicale au fost vaccinate impotriva COVID-19

Aproape 1000 de cadre medicale au fost vaccinate, duminica, pana la ora 18,00, la nivelul intregii tari, nicio persoana imunizata neprezentand efecte adverse, conform unui comunicat remis de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, transmite Agerpres.

Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID - o asistenta medicala de la Institutul Matei Bals

Prima persoana din Romania care a fost vaccinata impotriva COVID-19 este o asistenta medicala de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 ajung in tara pe la Vama Nadlac 2, vineri, la ora 12.00 Cand vor ajunge la spitale si cand va avea loc prima vaccinare

Primele doze de vaccin impotriva COVID-19 ajung in tara pe la Vama Nadlac 2, vineri, in ziua de Craciun, in jurul orei 12. 00, anunta Grupul de Comunicare Strategica GCS), potrivit Mediafax. Este momentul cand marcam inceputul Zilelor Europene ale Vaccinarii in Romania, arata comunicatul.

Prima persoana din Romania vaccinata antiCOVID-19 va fi din randul personalului medical

Primul roman care va fi vaccinat antiCOVID-19 dupa ce vaccinul a ajuns in tara face parte din cadrul personalului medical, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )