Libnet.ro
UNICEF

12:30

Aproape 1000 de cadre medicale au fost vaccinate impotriva COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproape 1000 de cadre medicale au fost vaccinate impotriva COVID-19

Aproape 1000 de cadre medicale au fost vaccinate, duminica, pana la ora 18,00, la nivelul intregii tari, nicio persoana imunizata neprezentand efecte adverse, conform unui comunicat remis de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Prima zi de vaccinare anti-COVID-19 in Romania. S-au imunizat aproape 1.000 de cadre medicale

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat ca numarul total de cadre medicale din cele 10 spitale din Romania carora li s-a administrat, duminica, prima doza de vaccin impotriva coronavirusului este de 960.

Aproape o mie de cadre medicale din Romania au fost vaccinate astazi

Aproape 1000 de cadre medicale au fost vaccinate, duminica, pana la ora 18,00, la nivelul intregii t.

960 de cadre medicale vaccinate impotriva COVID-19 pana la ora 18. Persoanele vaccinate nu au inregistrat efecte adverse

Autoritatile au precizat ca, pana duminica laora 18, numarul total de cadre medicale din cele 10 spitale carora li s-a administrat deja prima doza de vaccinuria ajuns la 960. Persoanele.

ASTAZI 15 cadre medicale din judetul Maramures au fost vaccinate

15 cadre medicale din judetul Maramures au fost vaccinate astazi, in prima ora de la demararea campaniei, a declarat pentru Agerpres responsabilul de activitate, dr. Vasile Bonat, de la Spitalul de Pneumoftiziologie Dr. Nicolae Rusdea din Baia Mare.

CLUJ: Circa 90 de cadre medicale de la Spitalul de Boli Infectioase, vaccinate anti-COVID-19

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a inceput la Cluj duminica dimineata, cand vaccinul a fost administrat primelor cadre medicale de la Spitalul de Boli Infectioase din Cluj-Napoca.

CONSTANTA: 60 de cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase se vaccineaza in prima zi a campaniei de vaccinare anti-COVID

Aproximativ 60 de cadre medicale se vor vaccina impotriva COVID-19, astazi, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase SCBI) Constanta, a declarat coordonatorul actiunii ce se deruleaza la centrul de vaccinare organizat la respectiva unitate sanitara, dr. Florin Rugina.

Prima zi a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania: S-au imunizat 960 de cadre medicale

In prima zi a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania, s-au vaccinat 960 de cadre medicale din cele zece spitale de boli infectioase aflate in prima linie in lupta cu noul coronavirus.

Marius Gramada: Prima zi din campania de vaccinare a decurs fara probleme la SJU Suceava. S-au vaccinat 54 de cadre medicale si niciunul nu a prezentat reactii adverse

Prima zi a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a decurs fara probleme la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, a anuntat medicul Marius Gramada, coordonatorul centrului de vaccinare anti-COVID de la SJU Su.

Primii vaccinati la Constanta: 155 cadre medicale de la Spitalul de Infectioase

Primaria Constanta cauta spatiile necesare pentru campania de vaccinare impotriva Covid-19 a populatiei din resedinta de judet. Prefectura Constanta a anuntat ca sunt 36 centre de vaccinare in tot judetul, iar primii vaccinati sunt 155 angajati ai Spitalului de Infectioase.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )