Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un primar din judetul Buzau si fostul viceprimar al municipiului Hunedoara, in conflict de ...

România Liberă România Liberă,
Un primar din judetul Buzau si fostul viceprimar al municipiului Hunedoara, in conflict de ...

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Dumitru Constantin, primarul comunei Maracineni, judetul Buzau, si Nicolae Robert Dan, fost viceprimar al municipiului Hunedoara, au fost in conflict de interese de natura administrativa, transmite Mediafax. Potrivit Agentiei Nationale de Integritate ANI), Dumitru Constantin a incalcat regimul juridic privind conflictul de interese in materie administrativa, intrucat a incheiat cu fiul sau un contract de vanzare-cumparare pentru un teren in . continuă pe România Liberă

Trei sefi de post din judetul Dambovita, retinuti de DIICOT pentru furt de fier vechi

Trei sefi de post din judetul Dambovita si un jandarm au fost retinuti de DIICOT pentru furt de fier vechi. Mai exact, conducte petroliere dezafectate. Politistii le spuneau hotilor cand sunt razii si pe unde.

Ucigasul unei femei din Spania a fost prins la Buda, judetul Buzau

Un tanar din Buzau, suspectat de politia spaniola ca si-ar fi omorat iubita, a fost incatusat marti de politisti. Suspectul de crima, in varsta de 28 de ani, tocmai se intorsese in localitatea natala, Buda, de unde a fost arestat de catre un echipaj format din politisti ai Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si de la Sectia 7 politie rurala Grebanu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3232 seconds )