Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ucigasul unei femei din Spania a fost prins la Buda, judetul Buzau

Adevărul Adevărul,
Ucigasul unei femei din Spania a fost prins la Buda, judetul Buzau

Un tanar din Buzau, suspectat de politia spaniola ca si-ar fi omorat iubita, a fost incatusat marti de politisti. Suspectul de crima, in varsta de 28 de ani, tocmai se intorsese in localitatea natala, Buda, de unde a fost arestat de catre un echipaj format din politisti ai Compartimentului Urmariri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si de la Sectia 7 politie rurala Grebanu. continuă pe Adevărul

Principalul suspect in cazul jurnalistei violate a fost PRINS.

Principalul suspect in cazul jurnalistei de la un post de radio bucurestean care a reclamat ca a fost violata, in dupa-amiaza zilei de 10 septembrie, de un barbat care a amenintat-o cu un cutit, in zona Lacului Floreasca, a fost prins dupa ce a incercat sa violeze o alta femeie, transmite Mediafax. Potrivit Politiei Capitalei, barbatul suspectat ca, in 10 septembrie, a violat o jurnalista a fost prins de politisti luni seara, la scurt timp dupa ce a incercat sa o violeze si pe secretara unei .

Primele imagini cu violatorul jurnalistei din Bucuresti. Barbatul a fost prins in timp ce agresa o alta femeie

Principalul suspect in cazul jurnalistei violate in Capitala pe 10 septembrie a fost prins aseara de politistii bucuresteni. Probele ADN au confirmat ca suspectul prins este violatorul tinerei. Barbatul are 32.

Suspectul in cazul jurnalistei violate in plina zi, in centrul Capitalei, a fost prins. Barbatul este recidivist

Principalul suspect in cazul jurnalistei violate a fost prins, luni seara, de politistii bucuresteni. Barbatul are in jur de 40 de ani si este recidivist, avand antecendente penale pe linie de abuz sexual si talharie.

Un autoturism Land Rover furat din Spania a fost sechestrat in Vama Oancea

Politistii de frontiera galateni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea i-au intocmit soferului acestuia dosar penal pentru furt.

Contabilul unei biserici din Slatina a furat 200.000 de euro din contul lacasului de cult

Contabilul unei biserici din Slatina a fost arestat pentru ca ar fi furat aproape 200. 000 de euro din contul lacasului de cult. Barbatul, in varsta de 29 de ani, este acuzat ca in perioada 2009 - 2012 ar fi.

Contabilul unei biserici din Slatina, arestat pentru delapidare.

Contabilul unei biserici din Slatina a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru ca si-ar fi insusit ilegal 885. 533 de lei, informeaza Mediafax. Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Olt au retinut un barbat, de 29 de ani, din Slatina, pe care il suspectaza de comiterea infractiunii de delapidare. In fapt, acesta este suspectat ca, in perioada 1 iulie 2009 - 13 martie 2012, in calitate de contabil al unei institutii de cult bisericesc, din Slatina, si-ar fi insusit, in mod .

Dificultatile unei femei care are numele PREA LUNG pentru a fi scris in actele oficiale

O femeie din statul american Hawaii are un nume de familie format din 36 de litere, astfel ca autoritatile au fost nevoite sa modifice formatul permiselor de conducere pentru a-l putea scrie corect, relateaza Sky.

Iata ce vor de fapt femeile! Studiu: Cum arata ziua perfecta a unei femei?

V-ati intrebat vreodata cum ar arata ziua perfecta pentru o femeie? Iata ca un studiu realizat pe 909 femei cu varsta medie 38 de ani, publicat in Journal of Economic Psychology, a gasit raspunsul la aceasta .

Barbatul care a violat o jurnalista a fost prins; Politia: autorul a mai comis o fapta identica

Politistii bucuresteni au retinut luni seara, in zona Universitatii Bioterra, un barbat care este suspectat ca a violat o jurnalista in urma cu o saptamana, au precizat pentru AGERPRES oficiali din Politia Capitalei.

UPDATE Barbatul care a violat o jurnalista a fost prins. Acesta fusese eliberat conditionat in iulie, dupa ce primise o condamnare de 11 ani de inchisoare pentru talharie si viol

Politistii bucuresteni au retinut luni seara, in zona Universitatii Bioterra, un barbat care este suspectat ca a violat o jurnalista in urma cu o saptamana, au precizat pentru AGERPRES oficiali din Politia Capitalei. Violatorul jurnalistei a mai fost condamnat la 11 ani de inchisoare pentru talharie si viol si fusese eliberat conditionat in iulie .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )