Libnet.ro
UNICEF

20:45

Un primar PSD si-a iMPUSCAT vecina. Politia, iN ALERTA (VIDEO)

B1 B1,
Un primar PSD si-a iMPUSCAT vecina. Politia, iN ALERTA (VIDEO)

Un primar PSD din Maramures si-a impuscat vecina cu o armacu alice. Primarul comunei Sacalaseni, Emilian Pop, a folosit arma in curtea casei sale, dar a deviat in curtea vecinei. continuă pe B1

Un primar din Maramures a impuscat o vecina, tragand dupa un iepure

Primarul comunei Sacalaseni, judetul Maramures, Emilian Pop, este cercetat de politisti dupa ce si-a impuscat o vecina cu o pusca airsoft, tragand dupa un iepure din curtea casei sale.

Cum a reusit un primar sa-si impuste vecina cu arma de vanatoare tragand dupa doi iepuri. Reactia edilului

Un primar din judetul Maramures si-a impuscat vecina din greseala, tragand cu arma de vanatoare dupa doi iepuri. Emilian Pop este cercetat acum de catre politistii pentru vatamare corporala din culpa.

Cum ii ameninta un primar PSD pe localnici sa o voteze pe Dancila:Asa cum va veti implica, tot cu acelasi procent ma voi implica si eu sa duc la capat proiectele

Primarul comunei Buciumi din Bacau, Fanica Cozma PSD), le-a trimis celor din satul sau o scrisoare in care ii indeamna sa o voteze pe Viorica Dancila, in caz contrar banii pentru localitate urmand sa fie opriti. in functie de raspunsul votantilor va raspunde si el la rezolvarea problemelor locale. Editul a recunoscut trimiterea scrisorii si a precizat ca de 20 de ani.

Primar PSD: Copiii mei resimt ura la scoala. Mi se pare inadmisibil

Daniel Florea, primarul PSD al Sectorului 5,a vorbit despre umilintele pe care le suporta copiii sai la scoala. Ura o resimt si la nivel personal, din pacate. Asta ma deranjeaza cel mai tare. Copiii.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )