Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primaria Capitalei a ales un nou logo pentru Bucuresti, dupa descalificarea castigatorului initial

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei a ales un nou logo pentru Bucuresti, dupa descalificarea castigatorului initial

Primaria Capitalei a ales un alt logo pentru Bucuresti, urmatorul clasat in functie de punctaj, dupa ce lucrarea care a fost desemnata initial castigatoare la concursul organizat de municipalitate a fost descalificata pentru ca seamana cu unul dintre. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei avanseaza un nou termen pentru finalizarea Pasajului de la Piata Sudului: sfarsitul lunii iulie

Primaria Capitalei avanseaza un nou termen pentru finalizarea Pasajului de la Piata Sudului: sfarsitul lunii iulie. Primarul General, Gabriel Firea, s-a intalnit joi, la sediul Municipalitatii, cu reprezentantii constructorului asocierea Astaldi-Euroconstruct) au dat asigurari ca vor redimensiona corespunzator forta umana si echipamentele, astfel incat pasajul sa fie terminat si redat integral circulatiei pana cel tarziu pe 28 iulie, se arata intr-un comunicat emis de Primaria Capitalei. Primarul general spune ca acesta este ultimul termen pe care Municipalitatea il ia in considerare, in caz contrar va rezilia contractul.

Gabriela Firea, GAFA de proportii in alegerea noului logo pentru Bucuresti. Imaginea este aproape identica cu cea reprezentativa pentru orasul taiwanez New Taipei (FOTO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat cine este castigatorul concursului organizat de institutia pe care o conduce cu privire la logo-ul Bucurestiului. Astfel, premiul i se acorda.

Primaria Capitalei a lansat concursul pentru ocuparea postului de city manager

Primaria Capitalei a lansat concursul pentru ocuparea postului de administrator public, termenul pentru depunerea dosarelor de candidatura fiind 18 mai. Proba scrisa se va desfasura pe 25 mai, iar interviul va avea loc in termen de cel mult patru zile lucratoare.

Primaria Capitalei s-a razgandit. Castigatorul logo-ului pentru Bucuresti a fost descalificat

Dupa ce Primaria Capitalei anuntase ca lucrarea lui Narcis Teodor Lupou este cea castigatoare la concursul pentru cel mai bun logo pentru Bucuresti, acesta a fost desalificat in cele din.

Bucurestiul are un nou logo: nu e plagiat, dar tot vom rade de el

Noul logo al Bucurestiului, in varianta 2. 0, are mari sanse sa nu fie un plagiat, dar asta nu inseamna ca nu e rost de glume pe seama lui. Primaria Capitalei a organizat un concurs pentru crearea unui logo reprezentativ pentru Bucuresti, iar premiul a fost acordat unui timisorean de 32 de ani, care a creat [].

Reactia Primariei Bucuresti dupa acuzatiile de plagiat pentru cel de-al doilea logo

Aparitia in mediul online a unei acuzatii de plagiat la adresa noului logo al Bucurestiului desemnat castigator al concursului organizat de Primaria Capitalei este un atac deliberat la.

Primaria Capitalei va desemna un alt castigator in concursul pentru un logo al Capitalei, dupa ce prima varianta a fost descalificata

Primaria Capitalei a luat decizia descalificarii lucrarii prezentate de Narcis Teodor Lupou in cadrul concursului pentru stabilirea unui logo al Bucurestiului, avand in vedere asemanarea foarte.

Capitala are un nou LOGO. Dupa descalificarea primului castigator, Gabriela Firea s-a reorientat

Capitala are un nou logo. Dupa descalificarea lui Narcis Teodor Lupou, care fusese declarat initial castigator al concursului, Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat pe pagina de Facebook noul.

FOTO. Bucurestiul are un nou logo. Desenul reprezinta patru edificii cunoscute in Capitala

Bucurestiul are un nou logo, dupa ce precedentul a fost descalificat din cauza ca semana cu logoul orasului Taipei. Conform unui comunicat de presa al Primariei Capitalei, este vorba despre Alexandru Mihai Nenciu, a carui propunere de logo era urmatoarea clasata in functie de punctaj.

Bucurestiul are un nou logo! Cum arata semnul reprezentativ pentru Capitala

Bucurestiul are, de astazi, un nou logo. Imaginea a fost gandita de un designer timisorean si a fost desemnata castigatoare din cele peste 200 pe care juriul le-a analizat. Concursul pentru.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )