Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei anunta ca peste 300 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa intervina in cursul noptii, in urma avertizarii meteo

B1 B1,
Primaria Capitalei anunta ca peste 300 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa intervina in cursul noptii, in urma avertizarii meteo

Primaria Capitalei informeaza ca peste 300 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa intervina duminica noapte in Bucuresti, avand in vedere avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe B1

Black Friday 2018 la kika: reduceri de pana la 60% la peste 300 de produse

Retailerul de mobilier si decoratiuni interioare kika realizeaza Black Friday pentru al cincilea an consecutiv. De Black Friday 2018, kika anunta reduceri de pana la 60% la peste 300 de produse.

Primaria Capitalei vrea sa majoreze cu 45 milioane lei capitalul Companiei Municipale Cimitire pentru amenajarea de noi locuri de veci

Primaria Capitalei vrea sa majoreze cu 45 milioane lei capitalul Companiei Municipale Cimitire Bucuresti pentru a achizitiona terenuri pentru a amenaja noi cimitire. Municipalitatea motiveaza ca in cimitirele existente nu mai sunt locuri, iar in caz de calamitate orasul ar avea nevoie de 12. 000 locuri de veci. Consiliul General va decide in sedinta de pe 22 noiembrie daca aloca acesti bani sau nu.

Primaria Capitalei mai da 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Taieri de la spitale, RADET si STB

Primaria Capitalei vrea sa suplimenteze fondurile alocate lacasurilor de cult si religiei, urmand sa aloce 10 milioane de lei in plus numai catre Catedrala Mantuirii Neamului. in schimb, vor fi taiati bani de la Administratia Spitalelor, RADET, Societatea de Transport Bucuresti, dar si fonduri destinate lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de termoficare.

Primaria Capitalei mai da 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, taieri de la spitale, RADET si STB. Precizarile Gabrielei Firea

Primaria Capitalei vrea sa suplimenteze fondurile alocate lacasurilor de cult si religiei, urmand sa aloce 10 milioane de lei in plus numai catre Catedrala Mantuirii Neamului. in schimb, vor fi taiati bani de la Administratia Spitalelor, RADET, Societatea de Transport Bucuresti, dar si fonduri destinate lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de termoficare. Gabriela Firea sustine ca PMB nu taie din bugetul alocat sanatatii.

Florin Citu candideaza la alegerile de la Primaria Capitalei

Florin Citu, liderul senatorilor PNL si vicepresedinte al partidului, Ionel Danca, purtaror de cuvant PNL si Ciprian Ciucu, consilier general PNL s-au inscris in cursa interna din PNL pentru a ajunge candidatul partidului la alegerile de la Primaria Capitalei.

Primaria Capitalei va finanta un proiect oncologic

Primaria Capitalei va finanta un proiect oncologic. Pacientii diagnosticati cu cancer vor avea posibilitatea sa li se preleveze material genetic inainte de a fi afectat de chimioterapie. Astfel tinerii aflati ?.

Cine vrea sa ajunga la Primaria Capitalei din partea PNL: Florin Ctu, Ionel Danca si Ciprian Ciucu s-au nscris n cursa interna

Florin Citu - liderul senatorilor PNL si vicepresedinte al partidului, Ionel Danca - purtaror de cuvant PNL si Ciprian Ciucu - consilier general PNL s-au inscris in cursa interna din PNL pentru a ajunge candidatul partidului la alegerile de la Primaria Capitalei din 2020, au declarat surse liberale pentru Hotnews. ro.

Ciprian Ciucu s-a nscris n cursa interna din PNL pentru desemnarea unui candidat la Primaria Capitalei

Ciprian Ciucu s-a inscris in cursa interna din PNL pentru desemnarea unui candidat la Primaria Capitalei, a anuntat acesta pe pagina de Facebook. Acesta este in prezent consilier general din partea PNL si unul dintre cei mai aprigi critici ai Gabrielei Firea.

Sute de utilaje, pregatite sa intervina pentru deszapezirea din Capitala

Primaria Capitalei informeaza ca peste 300 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa intervina in aceasta noapte, in Bucuresti, avand in vedere avertizarea emisa duminica de Administratia Nationala de.

Ludovic Orban a anuntat ca patru liberali s-au inscris in cursa interna din PNL pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca patru liberali si-au depus candidatura pentru in competitia interna a partidului pentru desemnarea candidatului la Primaria Generala a Capitalei, la alegerile.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )