Libnet.ro
UNICEF

12:15

Primaria Capitalei cauta solutii pentru functionarea legala a teraselor din Centrul vechi

România Liberă România Liberă,
Primaria Capitalei cauta solutii pentru functionarea legala a teraselor din Centrul vechi

Primaria Capitalei cauta solutii pentru ca terasele din Centrul vechi, dar si din restul orasului sa functioneze legal, a precizat primarul Capitalei, dupa o intalnire cu reprezentantii Organizatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania HORA). continuă pe România Liberă

Compania Apa, SEGA si Primaria cauta solutii pentru a evita transformarea orasului in lac la urmatoarea ploaie puternica

Ploile din noaptea de duminica, 7 august, au dus la inundarea anumitor portiuni de strazi din Brasov, cea mai grava situatie fiind la Stadionul Tineretului. Principala cauza a inundatiilor de duminica seara a fost cantitatea foarte mare de apa cazuta.

Primaria Capitalei incearca sa gaseasca un spatiu pentru teatrele care au nevoie de adapost

Primaria Capitalei cere Consiliului General al Municipiului Bucuresti aviz pentru amenajarea unui Teatru temporar, pe structura metalica, in centrul Capitalei, pentru teatrele ramase fara sali de spectacol in perioada lucrarilor de reabilitare si consolidare sau care nu mai pot folosi salile proprii si joaca pe alte scene bucurestene.

Primaria Capitalei ar putea da mai multi bani pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului

Sprijinul acordat de Primaria Capitalei pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului ar putea fi suplimentat cu suma de 15 milioane de lei, conform unui proiect de hotarare care figureaza pe ordinea de zi a sedintei de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Primaria Capitalei doreste sa suplimenteze fondurile alocate catre Patriarhia Romana cu 20 de milioane de lei

Primaria Capitalei doreste sa suplimenteze cu suma de 15 milioane de lei sprijinul pentru continuarea lucrarilor la Catedrala Mantuirii Neamului si sa aloce 4,5 milioane de lei Manastirii Antim, propunerea urmand sa fie votata in cadrul sedintei din.

O bucata de parc din Bucuresti, scoasa la vanzare pe internet - Ce spune Primaria Capitalei

Parcul Verdi este incadrat, in Planul Urbanistic General, ca zona verde, prin urmare nu se va putea construi pesuprafata care a fost scoasa la vanzare, informeaza Primaria Capitalei, potrivit.

Patriarhul Daniel cere peste 4 milioane de euro de la Primaria Capitalei pentru Catedrala. Consiliul General voteaza joi

Ciprian Ciucu, consilier general PNL, scrie, pe Facebook, ca Patriarhul Daniel a solicitat Primariei Capitalei aproximativ 4. 000 de euro pentru lucrarile la Catedrala Manturii Neamului si la Manastirea Antim.

PIAROM: Una din solutii pentru CET Govora este biomasa

Una din solutiile pentru rezolvarea situatiei de la CET Govora este biomasa, sunt de parere reprezentantii Patronatului Investitorilor Autohtoni din Romania PIAROM), care spun ca vor propune investitorului polonez CIECH Soda Romania Uzinele Sodice Govora) sa-si faca propria centrala de productie a caldurii, pe baza de biomasa, daca livrarea de abur de catre CET Govora va fi sistata in continuare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )