Libnet.ro
UNICEF

16:30

Primaria Capitalei scumpeste frigul din apartamente. Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru o gigacalorie

Adevărul Adevărul,
Primaria Capitalei scumpeste frigul din apartamente. Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru o gigacalorie

Primaria Capitalei le raspunde oamenilor care au protestat in fata institutiei cu ligheane, pentru ca nu au caldura si apa calda, anuntand ca scumpeste energia termica. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei vrea sa acorde titlul Cetatean de onoare unor medici cum ar fi Adrian Streinu Cercel sau Monica Pop, dar si mai multor interpreti precum Vasile Seicaru, Ducu Bertzi sau Maria Ciobanu

Primaria Capitalei vrea sa acorde titlul de Cetatean de onoare al Capitalei mai multor medici, cantareti de muzica populara si interpreti de muzica folk, proiectele fiind discutate la CGMB de saptamana viitoare. Pe lista artistilor care ar putea primi distinctia se numara, printre altii, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Maria Ciobanu sau Maria Dragomiroiu. Pe lista medicilor se regasesc nume precum Adrian Streinu Cercel sau Monica Pop.

Cum arata ultimul sondaj pentru Primaria Capitalei, potrivit lui Nicusor Dan. Pe ce loc s-ar clasa Gabriela Firea

Nicusor Dan a facut cateva declaratii recent, cand a dezvaluit cum arata cel mai nou sondaj pentru Primaria Capitalei, dar si pe ce loc se claseaza Gabriela Firea. Totodata, acesta a oferit detalii de despre disputa sa cu Vlad Voiculescu de la PLUS, sustinand ca totul urmeaza sa se decida la nivelul aliantei. Cum arata .

Primaria Capitalei vrea sa introduca autobuze scolare la alte 4 unitati de invatamant din Sectoarele 1 si 6

Primaria Capitalei vrea sa extinda proiectul cu autobuzele scolare la alte 4 unitati de invatamant din Sectoarele 1 si 6, respectiv Scoala Gimnaziala Pia Bratianu, Scoala Gimnaziala Herastrau, Scoala Gimnaziala nr. 279, Scoala Gimnaziala Sfantul Andrei. Cele patru scoli au in total circa 6. 750 elevi. Primaria Capitalei a demarat in toamna, un proiect pilot, la Scoala Hamburg, unde invata 2. 500 elevi, iar acesta a fost un succes, avand peste 1. 100 de beneficiari.

Licitatia pentru achizitia a 100 de tramvaie noi in Bucuresti: Decizia prin care turcii de la Durmazlar au fost declarati castigatori, anulata Primaria Capitalei trebuie sa reevalueze ofertele

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a admis in parte contestatia facuta de Astra Vagoane Calatori la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de tramvaie noi, potrivit datelor publicate in portalul institutiei. Potrivit clubferoviar. ro, CNSC a anulat decizia de atribuire a licitatiei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, obliga Primaria Capitalei sa reevalueze oferta acestora si sa plateasca 35. 000 de lei catre Astra Vagoane Calatori SA pentru cheltuielile cu avocatii.

Primaria Capitalei vrea ca operatorii de taxi sa fie obligati sa detina masini adaptate persoanelor cu handicap

Primaria Capitalei vrea ca toate firmele autorizate de taxi sa fie obligate sa detina cel putin o masina adaptata pentru transportul persoanelor cu handicap care se deplaseaza cu scaunul rulant. Proiectul va fi discutat saptamana viitoare in CGMB, informeaza Mediafax.

Gabriela Firea il provoaca pe Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei

Gabriela Firea i-a propus, vineri, prim-ministrului Ludovic Orban sa candideze pentru un mandat la Primaria Capitalei.

CNSC a anulat decizia de atribuire pentru tramvaie din licitatia organizata de Primaria Capitalei

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) ar fi anulat decizia de atribuire pentru tramvaie, organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, a informat Club Feroviar, potrivit News. ro.

Primaria Capitalei a gasit rezolvarea pentru problemele bucurestenilor: ABONAMENT LA CALDURA, POSIBIL PE VIITOR

Preturile la energie termica vor creste in anii urmatori constant, arata o prognoza a Primariei Capitalei. in aceasta situatie, reprezentantii institutiei vin cu o idee inedita, ce s-ar putea aplica.

Primaria Capitalei, incalzita cu un CALORIFER ELECTRIC. Gabriela Firea se lauda cu realizarile de anul acesta si anunta proiecte marete pentru anul viitor (FOTO, VIDEO)

Problemele Capitalei incep de la Primarie. intr-un video postat pe Facebook de edilul Gabriela Firea, in care le povesteste bucurestenilor despre realizarile de anul acesta si proiectele marete din anii.

Firea: PNL a sustinut contracte dubioase la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL a condus RADET in perioada 2009 - 2016 si ca liberalii nu sunt deloc straini de problemele Bucurestiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )