Libnet.ro
UNICEF

15:30

Licitatia pentru achizitia a 100 de tramvaie noi in Bucuresti: Decizia prin care turcii de la Durmazlar au fost declarati castigatori, anulata Primaria Capitalei trebuie sa reevalueze ofertele

Hotnews Hotnews,
 Licitatia pentru achizitia a 100 de tramvaie noi in Bucuresti: Decizia prin care turcii de la Durmazlar au fost declarati castigatori, anulata Primaria Capitalei trebuie sa reevalueze ofertele

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) a admis in parte contestatia facuta de Astra Vagoane Calatori la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de tramvaie noi, potrivit datelor publicate in portalul institutiei. Potrivit clubferoviar. ro, CNSC a anulat decizia de atribuire a licitatiei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, obliga Primaria Capitalei sa reevalueze oferta acestora si sa plateasca 35. 000 de lei catre Astra Vagoane Calatori SA pentru cheltuielile cu avocatii. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei a anulat licitatia pentru cele 100 de autobuze electrice

Licitatia pentru cele 100 de autobuze electrice pentru Capitala a fost anulata, conform Sistemului informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice SICAP).

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor anuleaza licitatia pentru tramvaie organizata in Bucuresti

Decizia de atribuire de la licitatia pentru tramvaie organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, a fost anulata de Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor. De asemenea, Primaria va trebui sa-i plateasca societatii Astra Vagoane Calatori cheltuielile cu avocatii.

Atentie, soferi! CNAIR: Exista un portal FALS pentru achizitia ROVINIETEI

CNAIR a constatat ca in mediul online exista un portal web pentru achizitia rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR , respectiv, www. rovinietaro. ro. Astfel, soferii sunt avertizatisa.

Avertisment de la CNAIR: Atentie! Exista un portal fals pentru achizitia rovinietei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta ca a descoperit ca exista un site pentru achizitia de roviniete care nu este autorizat de CNAIR.

Tramvaie noi in Bucuresti: A fost admisa partial contestatia Astra Vagoane Calatori, dupa ce turcii de la Durmazlar au fost declarati castigatori ai licitatiei

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a admis in parte contestatia formulata de Astra Vagoane Calatori la licitatia castigata de turcii de la Durmazlar pentru livrarea de tramvaie in.

PwC pregateste licitatia pentru terenul de 9 hectare din Bucuresti al firmei Bel Rom

PwC Business Recovery Services PwC BRS), divizia de restructurare a PwC Romania, va lansa la inceputul anului 2020 o licitatie publica deschisa, cu strigare, pentru vanzarea terenului din Bucuresti al Bel Rom Noua SRL, firma aflata in faliment.

Cine sunt companiile care se bat pentru achizitia participatiei ExxonMobil din Marea Neagra

In contextul in care compania americana ExxonMobil si-a exprimat interesul de a se retrage din proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, doar trei companii au solicitat acces la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )