Libnet.ro
UNICEF

08:30

Primaria Timisoara are de platit aproape 18 milioane de lei pentru procesele pierdute doar in acest an Ce spune Fritz

Hotnews Hotnews,
 Primaria Timisoara are de platit aproape 18 milioane de lei pentru procesele pierdute doar in acest an Ce spune Fritz

Primaria Timisoara trebuie sa plateasca aproape 18 milioane de lei pentru procesele pierdute in instanta doar in acest an, scrie tion. ro. Municipalitatea are peste 2. 500 de procese pe rol, iar suma pe care trebuie sa o plateasca este mult peste ceea ce poate fi acceptat, afirma primarul Dominic Fritz. continuă pe Hotnews

Primaria Timisoara a avut de achitat despagubiri de 18 milioane de lei in ultimul an

Primaria Timisoara a pierdut, numai in ultimul an, sute de procese si a avut de achitat despagubiri de 18 milioane de lei, din care 14,3 milioane de lei au fost deja achitati. Printre procesele pierdute se numara si cel cu familia femeii care si-a pierdut viata in timpul furtunii din septembrie 2017,.

MAI, despre controalele privind regulile de protectie sanitara: Peste 6.500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1,3 milioane lei, aplicate in ultimele 24 de ore (VIDEO)

Peste 6. 500 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1,3 milioane de lei, au fost aplicate in ultimele 24 de ore, pe fondul actiunilor de verificare a modului in care sunt respectate masurile de protectie.

CORONAVIRUS |SUA: Au fost inregistrate peste 18 milioane de cazuri cu COVID-19

Statele Unite ale Americii au depasit, luni, pragul de 18 milioane de cazuri de COVID-19, fiind inregistrate peste319. 000 de decesede la debutul pandemiei, potrivit Universitatii Johns Hopkins, scrie.

SUA au depasit pragul de 18 milioane de cazuri de COVID-19

Statele Unite au depasit luni pragul de 18 milioane de cazuri recenzate de coronavirus, cu peste 319. 000 de morti de la debutul pandemiei, potrivit Universitatii Johns Hopkins, scrie AFP.

Statele Unite au ajuns la peste 18 milioane de cazuri de coronavirus

Statele Unite au depasit luni pragul de 18 milioane de cazuri de coronavirus inregistrate, cu peste 319. 000 de morti de la inceputul pandemiei, potrivit universitatii americane Johns Hopkins, noteaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )