Libnet.ro
UNICEF

22:45

Statele Unite au ajuns la peste 18 milioane de cazuri de coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite au ajuns la peste 18 milioane de cazuri de coronavirus

Statele Unite au depasit luni pragul de 18 milioane de cazuri de coronavirus inregistrate, cu peste 319. 000 de morti de la inceputul pandemiei, potrivit universitatii americane Johns Hopkins, noteaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |SUA: Au fost inregistrate peste 18 milioane de cazuri cu COVID-19

Statele Unite ale Americii au depasit, luni, pragul de 18 milioane de cazuri de COVID-19, fiind inregistrate peste319. 000 de decesede la debutul pandemiei, potrivit Universitatii Johns Hopkins, scrie.

SUA au depasit pragul de 18 milioane de cazuri de COVID-19

Statele Unite au depasit luni pragul de 18 milioane de cazuri recenzate de coronavirus, cu peste 319. 000 de morti de la debutul pandemiei, potrivit Universitatii Johns Hopkins, scrie AFP.

Coronavirus: SUA vor inregistra peste 3 milioane de decese intr-un singur an pentru prima data in istorie

2020 este anul cu cele mai multe decese inregistrate in istoria Statelor Unite, numarul americanilor care si-au pierdut viata urmand sa depaseasca pentru prima data pragul de 3 milioane - in principal datorita pandemiei de COVID-19, scrie AP News.

Statele Unite inchid consulatele din Rusia. Ambasada de la Moscova ramane singura reprezentanta diplomatica din tara

Sambata, in urma consultarilor avute de Mike Pompeo cu ambasadorul John Sullivan, Statele Unite au decis inchiderea celor doua consulate din Rusia Vladivostok si Ekaterinburg), in contextul eforturilor in.

Primaria Timisoara are de platit aproape 18 milioane de lei pentru procesele pierdute doar in acest an Ce spune Fritz

Primaria Timisoara trebuie sa plateasca aproape 18 milioane de lei pentru procesele pierdute in instanta doar in acest an, scrie tion. ro. Municipalitatea are peste 2. 500 de procese pe rol, iar suma pe care trebuie sa o plateasca este mult peste ceea ce poate fi acceptat, afirma primarul Dominic Fritz.

Primaria Timisoara a avut de achitat despagubiri de 18 milioane de lei in ultimul an

Primaria Timisoara a pierdut, numai in ultimul an, sute de procese si a avut de achitat despagubiri de 18 milioane de lei, din care 14,3 milioane de lei au fost deja achitati. Printre procesele pierdute se numara si cel cu familia femeii care si-a pierdut viata in timpul furtunii din septembrie 2017,.

Panica in Statele Unite.Un barbat care tremura si transpira a murit in timpul unui zbor. Autoritatile ii cauta pe ceilalti calatori

Un barbat a murit la bordul unui avion, in SUA, suspect de coronavirus. Acesta tremura si transpira si ar fi avut simptome de COVID. Autoritatile de sanatate publica incearca acum sa dea de urma celorlalti calatori, pentru a-i testa, potrivit The Sun.

Topul judetelor dupa noua raportare COVID-19: Peste 300 de noi cazuri in Cluj si Timis Cele mai multe imbolnaviri noi, in Capitala

Cele mai multe cazuri noi de infectare cu coronavirus - 819 - sunt raportate in continuare in Capitala. Cluj si Timis deschid topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri, raportand peste 300 de cazuri.

Scandal de proportii la o prestigioasa scoala militara din Statele Unite. Cadetii au trisat la testul de matematica

Prestigioasa scoala militara americana West Point se gaseste in mijlocul unui scandal de proportii: peste 70 de elevi au fost acuzati ca au trisat la un examen de matematica in primavara, incalcand codul de onoare.

Oficial american, despre noua tulpina de coronavirus: Nu exista nicio dovada ca este mai contagios

Expertii americani care studiaza noua tulpina de coronavirus, descoperita in Marea Britanie, spun ca inca nu sunt dovezi ca aceasta ar fi mai contagioasa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )