Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarii ingropate in datorii. Topul judetelor cu cele mai multe restante

Antena3 Antena3,
Primarii ingropate in datorii. Topul judetelor cu cele mai multe restante

Tot mai multe primarii au facturi neachitate catre diversi furnizori. O statistica Jurnalul arata ca la nivelul intregii tari au fost inregistrate restante de 195 milioane de lei, in crestere cu 7 milioane de. continuă pe Antena3

Politic show: Iohannis, dupa ce Dancila nu i-a raspuns la telefon: Daca ar fi un domn prim-ministru, i-as spune ceva. Fiind o doamna, ma abtin; Cine sunt deputatii cu cele mai multe absente nemotivate; Pariul lui Iohannis

Joi, ultima sansa ca legile Justitiei sa ajunga pe masa Comisiei de la Venetia. Surse: Romania ar putea fi monitorizata de Consiliul Europei, la fel ca in anii '90. Cel mai important for al Consiliului Europei va dezbate joi solicitarea. Denuntatorul medicului Mihai Lucan: Face ce stie cel mai bine, ameninta, hartuieste si incearca sa intimideze. Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il acuza pe medic de.

SFANTUL GHEORGHE. Cele mai frumoase MESAJE DE SFANTUL GHEORGHE

Milioane de romani isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Gheorghe. Cele mai multe sarbatorite se numesc Georgiana. Dintre barbati, majoritatea.

Crazy Days la eMAG. Cele mai tari oferte la laptopuri de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice, cu ocazia Crazy Days. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi:.

Utile:Ce alimente congelate sunt sanatoase; Tu stii ce contine cabanosul de la magazin, placerea ta vinovata? Iata cti nitriti are; Cele mai bune antibiotice naturale

Cercetatorii suedezi au descoperit efectul extrem de benefic pe care nucile le au asupra inimii. Mai multe portii de acest fruct in fiecare saptamana pot ajuta la. Metoda prin care este distrusa bacteria care duce la gastrita, arsuri si ale afectiuni gastrointestinale. Mesele copioase cu alimente grase si greu digerabile afecteaza in.

Barbatul suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli din Cluj-Napoca, prins de politisti si retinut

Barbatul de 36 de ani cautat de politistii clujeni, fiind suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli dintr-un cartier din Cluj-Napoca, a fost prins si retinut pentru 24 de ore.

Boala cauzata de paine afecteaza tot mai multe persoane. Simptomele pe care ai putea sa le ai

Tot mai multe persoane sunt diagnosticate la ora actuala cu intoleranta la gluten, numita si boala celiaca. Se estimeaza ca aceasta afecteaza o persoana din 200, la nivel mondial. in cazul acestor.

Un barbat care a atacat mai multe femei in lifturile blocurilor din Capitala a fost capturat noaptea trecuta. Individul actiona in Sectorul 2

Un barbat suspectat de tentativa de viol si talharie a fost capturat la doar sase ore dupa ce a atacat o tanara de 22 de ani pe care a incercat sa o violeze in liftul unui bloc din Sectorul 2. Individul este suspectat de mai multe astfel de atacuri. El a fost retinut, iar la aceasta ora se afla in fata judecatorului care va decide daca emite pe numele lui un mandat de arestare preventiva.

Cat costa vacanta de 1 Mai la munte: care sunt cele mai bune oferte

Cele mai mici preturi sunt in zona Covasna-Harghita, unde se poate petrece un sejur si cu 500 de lei. Cea mai cautata zona este Bran-Moieciu-Fundata, unde preturile sunt intre 800 si 1. 000 de lei de cuplu.

Mamaia, Vama Veche si Eforie Nord, cele mai cautate statiuni de 1 Mai. Saturn, cea mai nepopulara

Turistii care merg de 1 Mai pe litoralul romanesc petrec, in medie, trei nopti la malul marii si platesc, in medie, 477 de lei pentru cazare. Cele mai scumpe pachete au costat 2. 024 de lei pentru o camera si au fost cumparate la un hotel de 5 stele din.

Straniul caz al barbatului din Maramures care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe ori. Ce a vazut mama barbatului intr-o zi

Profesorul Dan Farcas a fost invitatul Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu. Specialistul a povestit straniul caz al barbatului din Maramures, care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )