Libnet.ro
UNICEF

22:45

Barbatul suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli din Cluj-Napoca, prins de politisti si retinut

Adevărul Adevărul,
Barbatul suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli din Cluj-Napoca, prins de politisti si retinut

Barbatul de 36 de ani cautat de politistii clujeni, fiind suspectat ca a acostat mai multe fete in apropierea unei scoli dintr-un cartier din Cluj-Napoca, a fost prins si retinut pentru 24 de ore. continuă pe Adevărul

Un barbat care a atacat mai multe femei in lifturile blocurilor din Capitala a fost capturat noaptea trecuta. Individul actiona in Sectorul 2

Un barbat suspectat de tentativa de viol si talharie a fost capturat la doar sase ore dupa ce a atacat o tanara de 22 de ani pe care a incercat sa o violeze in liftul unui bloc din Sectorul 2. Individul este suspectat de mai multe astfel de atacuri. El a fost retinut, iar la aceasta ora se afla in fata judecatorului care va decide daca emite pe numele lui un mandat de arestare preventiva.

Boala cauzata de paine afecteaza tot mai multe persoane. Simptomele pe care ai putea sa le ai

Tot mai multe persoane sunt diagnosticate la ora actuala cu intoleranta la gluten, numita si boala celiaca. Se estimeaza ca aceasta afecteaza o persoana din 200, la nivel mondial. in cazul acestor.

Primarii ingropate in datorii. Topul judetelor cu cele mai multe restante

Tot mai multe primarii au facturi neachitate catre diversi furnizori. O statistica Jurnalul arata ca la nivelul intregii tari au fost inregistrate restante de 195 milioane de lei, in crestere cu 7 milioane de.

Straniul caz al barbatului din Maramures care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe ori. Ce a vazut mama barbatului intr-o zi

Profesorul Dan Farcas a fost invitatul Mirelei Voicu in emisiunea Voi cu Voicu. Specialistul a povestit straniul caz al barbatului din Maramures, care s-a intalnit cu fata padurii de mai multe.

Lucruri pe care nu le-ai stiut despre avioane: de ce folosesc companiile aeriene mai multe condimente in mancarea pasagerilor

Companiile aeriene condimenteaza mai mult mancarea oferita pasagerilor. Culmea, acestia nu isi dau seama si nu se arata deranjati de acest fapt. Asta pentru ca aerul din avion amorteste o treime din papilele gustative.

Politic show: Iohannis, dupa ce Dancila nu i-a raspuns la telefon: Daca ar fi un domn prim-ministru, i-as spune ceva. Fiind o doamna, ma abtin; Cine sunt deputatii cu cele mai multe absente nemotivate; Pariul lui Iohannis

Joi, ultima sansa ca legile Justitiei sa ajunga pe masa Comisiei de la Venetia. Surse: Romania ar putea fi monitorizata de Consiliul Europei, la fel ca in anii '90. Cel mai important for al Consiliului Europei va dezbate joi solicitarea. Denuntatorul medicului Mihai Lucan: Face ce stie cel mai bine, ameninta, hartuieste si incearca sa intimideze. Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor si omul de la care a pornit dosarul doctorului Mihai Lucan, il acuza pe medic de.

Asistenta medicala cu mai multe vieti. Cum a supravietuit in urma a trei tragedii navale

Femeia considerata cea mai norocoasa din lume a decedat in 1971, in patul ei, la varsta cu 84 de ani, doborata de o insuficienta cardiaca.

O duba a intrat in multime in Toronto, Canada. Mai multe victime VIDEO

Mai multi trecatori au fost loviti de o duba in Toronto, anunta politia canadiana. Incidentul a avut loc intr-o intersectie aglomerata, cel mult 10 persoane fiind ranite. Duba a disparut apoi duoa.

Dovezile care arata caangajatii aeroporturilor stiu mai multe despre noi decat credem

Aeroporturile sunt simtite, de multe ori, ca tari straine de sine statatoare, cu propriul set de reguli si doar oamenii care lucreaza acolo stiu cum merg lucrurile de fapt. Analizeaza comportamentele - in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )