Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala: Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor sa-i sperie prietenii acesteia (VIDEO)

B1 B1,
Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala: Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor sa-i sperie prietenii acesteia (VIDEO)

Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala. Gheorghe Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor care aveau misiunea de a-i speria prietenii acesteia, informeaza B1 TV. Iubita edilului este. continuă pe B1

Primarul din Iasi, adus cu MASCATII la DNA. Gheorghe Nichita e suspectat de abuz in serviciu

Update 18. 53 - Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus cu mascatii la DNA, el spunand la intrare ca nu are deocamdata ce sa declare. Tot vineri, a fost adus la DNA central si seful Politiei.

VIDEO Primarul din Iasi Gheorghe Nichita, adus la DNA

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus, joi, la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala, dupa ce in cursul zilei au fost efectuate perchezitii la locuinta sa, informeaza Agerpres. La sosire, Gheorghe Nichita nu a facut declaratii.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, pus sub control judiciar

Edilul din Iasi, Gheorghe Nichita, a fost pus sub control judiciar, informeaza B1 TV. Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si.

Nichita, baronul-spion din PSD. Cum a transformat Politia Locala din Iasi in serviciul sau de spionaj

Gheorghe Nichita, primarul PSD al Iasilor, adus la Bucuresti cu duba DNA, risca RETINEREA pentru abuz in serviciu. Nichita ar fi transformat Politia Locala, din directa sa subordine, in serviciu personal de spionaj, spun surse judiciare.

Primarul PSD Gheorghe Nichita si doi sefi din Politia Locala Iasi vor fi cercetati sub controlul judiciar in dosarul de spionaj

Magistratii Tribunalului Buucresti au decis vineri, 1 mai, in jurul orei 21. 00 ca primarului Iasului, baronul PSD Gheorghe Nichita, sa fie cercetat sub control judiciar in dosarul instrumentat de DNA Bucuresti in care este acuzat de abuz in serviciu, fiind suspectat ca si-ar fi urmarit iubita folosindu-se de Politia Locala Iasi.

Primarul Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar. Avocatul Striblea: Nu poti aresta un om cu acuzatii derizorii, doar pentru ca e lider politic

Magistratii Tribunalului Buucresti au decis vineri, 1 mai, in jurul orei 21. 00 ca primarului Iasului, baronul PSD Gheorghe Nichita, sa fie cercetat sub control judiciar in dosarul instrumentat de DNA Bucuresti in care este acuzat de abuz in serviciu, fiind suspectat ca si-ar fi urmarit iubita folosindu-se de Politia Locala Iasi.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, ceretat in libertate sub control judiciar. Stenograme DNA: Nichita punea politistii sa-i supravegheze iubita; avea sistem GPS montat pe autoturism

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, le cerea sefilor din Politia Locala Iasi sa puna functionarii din subordine sa-i supravegheze iubita - Adina Samson, care avea montat inclusiv un sistem de urmarire GPS pe autoturism, rezulta din interceptarile telefonice redate in referatul DNA prin care se cere arestarea preventiva a edilului. Adina Samson, angajata a Primariei Iasi cu care Nichita a avut o relatie, l-ar fi denuntat pe edil la DNA - surse judiciareCordunenii, implicati in amenintarea persoanei care s-a intalnit cu Adina Samson.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, afla astazi daca va fi arestat

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va fi prezentat, vineri, judecatorilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare. El a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in noaptea de joi spre vineri, dupa mai mult de sapte ore de audieri, in dosarul in care este suspectat ca a folosit Politia Locala pentru a-si spiona adversarii.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, isi spiona iubita cu ajutorul politistilor locali. Amanta a primit cadou un telefon care avea instalat un soft de tip spy

Edilul Iasului, Gheorghe Nichita, i-ar fi facut cadou amantei sale un telefon mobil de ultima generatie in care, in prealabil, un angnajat al Politiei Locale ar fi instalat un soft de spionaj.

Cadourile otravite ale baronului-spion PSD Nichita, RETINUT de DNA. Politia Locala din Iasi era serviciul sau de spionaj

Baronul PSD Gheorghe Nichita a daruit unui prieten un telefon mobil, care avea montat un dispozitiv tip SPY, pentru a-i intercepta comunicatiile, inclusiv pe cele de tip Skype sau WhatsApp. Alte date care il interesau pe primar erau cele referitoare la locatii prin GPS) , fotografii, videoclipuri, e-mail-uri, SMS-uri. Primarul Iasilor a fost retinut de DNA pentru mai multe infractiuni de tip spionaj si pentru ca a transformat Politia Locala, din directa sa subordine, in serviciu secret personal. Au mai fost retinuti in vederea solicitarii arestarii preventive seful Politiei Locale, Liviu Hliboceanu, si seful de serviciu Stefan Avirvarei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )