Libnet.ro
UNICEF

06:00

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, pus sub control judiciar

B1 B1,
Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, pus sub control judiciar

Edilul din Iasi, Gheorghe Nichita, a fost pus sub control judiciar, informeaza B1 TV. Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si. continuă pe B1

VIDEO Primarul din Iasi Gheorghe Nichita, adus la DNA

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus, joi, la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie - Structura Centrala, dupa ce in cursul zilei au fost efectuate perchezitii la locuinta sa, informeaza Agerpres. La sosire, Gheorghe Nichita nu a facut declaratii.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, ceretat in libertate sub control judiciar. Stenograme DNA: Nichita punea politistii sa-i supravegheze iubita; avea sistem GPS montat pe autoturism

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, le cerea sefilor din Politia Locala Iasi sa puna functionarii din subordine sa-i supravegheze iubita - Adina Samson, care avea montat inclusiv un sistem de urmarire GPS pe autoturism, rezulta din interceptarile telefonice redate in referatul DNA prin care se cere arestarea preventiva a edilului. Adina Samson, angajata a Primariei Iasi cu care Nichita a avut o relatie, l-ar fi denuntat pe edil la DNA - surse judiciareCordunenii, implicati in amenintarea persoanei care s-a intalnit cu Adina Samson.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, afla astazi daca va fi arestat

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va fi prezentat, vineri, judecatorilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare. El a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in noaptea de joi spre vineri, dupa mai mult de sapte ore de audieri, in dosarul in care este suspectat ca a folosit Politia Locala pentru a-si spiona adversarii.

Gheorghe Nichita, plasat sub control judiciar

Gheorghe Nichita a fost plasat sub control judiciar, vineri seara. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti. Procurorii DNA au dispus, vineri, punerea in miscare a actiunii penale si.

Primarul din Iasi, adus cu MASCATII la DNA. Gheorghe Nichita e suspectat de abuz in serviciu

Update 18. 53 - Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus cu mascatii la DNA, el spunand la intrare ca nu are deocamdata ce sa declare. Tot vineri, a fost adus la DNA central si seful Politiei.

Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala: Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor sa-i sperie prietenii acesteia (VIDEO)

Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala. Gheorghe Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor care aveau misiunea de a-i speria prietenii acesteia, informeaza B1 TV. Iubita edilului este.

Deputatul PSD Ion Ochi a fost pus sub control judiciar

Deputatul PSD Ion Ochi, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, pentru ca in perioada in care a fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov ar fi aprobat contracte cu dedicatie, a fost pus sub control judiciar de DNA, el spunand ca i se pare o masura fireasca.

Primarul Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar. Avocatul Striblea: Nu poti aresta un om cu acuzatii derizorii, doar pentru ca e lider politic

Magistratii Tribunalului Buucresti au decis vineri, 1 mai, in jurul orei 21. 00 ca primarului Iasului, baronul PSD Gheorghe Nichita, sa fie cercetat sub control judiciar in dosarul instrumentat de DNA Bucuresti in care este acuzat de abuz in serviciu, fiind suspectat ca si-ar fi urmarit iubita folosindu-se de Politia Locala Iasi.

Primarul municipiului Iasi Gheorghe Nichita, retinut de procurorii DNA sub suspiciunea de abuz in serviciu

Primarul Iasiului Gheorghe Nichita a fost retinut de procuroii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa mai mult de sapte ore de audieri, fiind suspectat de abuz in serviciu. Nichita va fi prezentat vineri la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare, informeaza Mediafax.

Directorul economic al CJ Braila, pus sub control judiciar de DNA in dosarul lui Bunea Stancu

Procurorii DNA Galati au decis punerea sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile a Alinei Daniela Rusu, director economic al Consiliului Judetean Braila. Alina Rusu este acuzata de abuz in serviciu in.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )