Libnet.ro
UNICEF

23:30

Primarul din Rosia Montana: Cei care au huiduit Comisia parlamentara nu sunt localnici

Antena3 Antena3,
Primarul din Rosia Montana: Cei care au huiduit Comisia parlamentara nu sunt localnici

Eugen Furdui, primarul Rosia Montana, a declarat in cadrul unei interventii telefonice in emisiunea Subiectiv ca persoanele care au huiduit Comisia parlamentara aflata in Rosia Montana nu sunt din localitate,. continuă pe Antena3

Manifestare pentru proiectul de la Rosia Montana: Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, pentru un protest de cateva ore

Cei 33 de mineri au coborat din nou in subteran, la Rosia Montana, duminica, pentru un protest de cateva ore, cerand aprobarea proiectului minier, ei fiind sustinuti la suprafata de 250 de persoane, in timp ce in Alba Iulia, Aiud si Campeni au avut loc actiuni impotriva proiectului.

VIDEO Minerii din Rosia Montana au protestat din nou in subteran: Cerem celor din Piata Universitatii sa ne inteleaga si sa dialogheze cu noi

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care au stat blocati subteran au reluat duminica, protestul, pentru doua ore in mina Catalina Monulesti. Sindicatul Viitorul Mineritului din cadrul RMGC a organizat aceasta actiune pentru a transmite de la fata locului conditiile in care au stat protestatarii la cateva sute de metri de suprafata pamantului.

Presedintele Camerei Deputatilor a ajuns la Rosia Montana.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a ajuns, duminica dimineata, la Rosia Montana, unde urmeaza sa viziteze carierele din zona impreuna cu reprezentanti ai autoritatilor locale si ai Sindicatului Viitorul Mineritului. Valeriu Zgonea a fost asteptat de primarul din Rosia Montana, Eugen Furdui, si de liderul Sindicatului Viitorul Mineritului, Cristian Albu, cu care a discutat in sediul primariei. De asemenea, in fata primariei se aflau si cateva zeci de persoane, sustinatoare .

UPDATE. Ce fac parlamentarii din Comisia speciala la Rosia Montana.

UPDATE: Cei 13 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana s-au interesat, la cariera din zona protejata Tau Gauri, de numarul vizitatorilor de acolo, dupa ce au primit informatii despre descoperirile facute si despre modul in care acestea au fost puse in valoare, transmite Mediafax. Inainte de a ajunge la Rosia Montana, parlamentarii au vizitat cartierul Recea din Alba Iulia, construit de Rosia Montana Gold Corporation pentru localnicii care au optat sa se mute la oras. In .

UPDATE Treisprezece parlamentari ai Comisiei speciale viziteaza astazi Rosia Montana. 300 de sustinatori ai proiectului i-au primit cu proteste. Remus Cernea a fost scos de jandarmi dintre mineri

Treisprezece din cei 19 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana au inceput, miercuri dimineata, vizita in zona. La intrarea in galeria Catalina-Monulesti, membrii Comisiei speciale parlamentare au fost primiti cu proteste din partea a aproximativ 300 de localnici si mineri din Rosia Montana care sustin investitia, scrie Mediafax.

VIDEO UPDATE Treisprezece parlamentari ai Comisiei speciale viziteaza astazi Rosia Montana. 300 de sustinatori ai proiectului i-au primit cu proteste. Remus Cernea a fost scos de jandarmi dintre mineri

Treisprezece din cei 19 parlamentari ai Comisiei comune speciale pentru Rosia Montana au inceput, miercuri dimineata, vizita in zona. La intrarea in galeria Catalina-Monulesti, membrii Comisiei speciale parlamentare au fost primiti cu proteste din partea a aproximativ 300 de localnici si mineri din Rosia Montana care sustin investitia, scrie Mediafax.

Ordinul Arhitectilor din Romania si mai multe ONG-uri cer demisia ministrului Daniel Barbu fiindca ar fi dat pierdut un studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana

Fundatia Pro Patrimonio a dat in judecata Ministerul Culturii fiindca institutia refuza sa dea organizatiei o copie a unui studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana pentru care ONG-ul a platit, potrivit unui anunt facut luni de conducerea fundatiei. Mai exact, Pro Patrimonio sustine ca a platit 10. 000 de lire sterline unor profesori de la Universitatile Oxford si Leicester pentru realizarea unui raport arheologic referitor la Masivul Carnic, unul dintre cei patru munti care fac parte din proiectul minier al companiei Rosia Montana Gold Corporation, raport care a fost predat Ministerului Culturii, iar institutia neaga existenta lui.

Minerii care sustin proiectul Rosia Montana au coborat, din nou, in subteran

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti au coborat din nou in subteran, ieri, la Rosia Montana, arata sursele de presa.

Zgonea, la Rosia Montana: Antonescu ar trebui sa vina aici.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, duminica, la Rosia Montana, raspunzand unei intrebari, ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, ar trebui sa-si gaseasca timp sa mearga in zona, el adaugand: Poate sa inteleaga ca nu doar cei din marile orase ne voteaza pe noi. Zgonea s-a intalnit cu oficialitatile din Rosia Montana, cu reprezentanti ai RMGC si cu mineri, el vizitand si galeria Catalina-Monulesti, potrivit Mediafax. Ulterior el a sustinut o declaratie, fiind .

Minerii de la Rosia Montana anunta un nou protest in mina

Cei 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat timp de mai multe zile in galeria Catalina Monulesti ar urma sa intre, astazi, din nou in mina, pentru doua ore, acestia invitand si reprezentantii presei sa li se alature pentru a vedea conditiile din interior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )