Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ordinul Arhitectilor din Romania si mai multe ONG-uri cer demisia ministrului Daniel Barbu fiindca ar fi dat pierdut un studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana

Hotnews Hotnews,
 Ordinul Arhitectilor din Romania si mai multe ONG-uri cer demisia ministrului Daniel Barbu fiindca ar fi dat pierdut un studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana

Fundatia Pro Patrimonio a dat in judecata Ministerul Culturii fiindca institutia refuza sa dea organizatiei o copie a unui studiu de evaluare a patrimoniului de la Rosia Montana pentru care ONG-ul a platit, potrivit unui anunt facut luni de conducerea fundatiei. Mai exact, Pro Patrimonio sustine ca a platit 10. 000 de lire sterline unor profesori de la Universitatile Oxford si Leicester pentru realizarea unui raport arheologic referitor la Masivul Carnic, unul dintre cei patru munti care fac parte din proiectul minier al companiei Rosia Montana Gold Corporation, raport care a fost predat Ministerului Culturii, iar institutia neaga existenta lui. continuă pe Hotnews

VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre care Asta seara dansam in familie, Pacala si Secretul lui Bachus, potrivit Mediafax. La .

VIDEO. VESTEA care a iNTRISTAT lumea cinematografiei din Romania: Regizorul Geo Saizescu A MURIT.

Regizorul Geo Saizescu a murit, luni seara, la Spitalul Filaret din Capitala. Avea 80 de ani. Geo Saizescu s-a nascut pe 14 noiembrie 1932, in comuna Prisaceaua, judetul Mehedinti. Citeste si Irina Nistor: Geo Saizescu, un regizor de comedie stralucit Geo Saizescu a fost un regizor, scenarist si actor roman. Se pare ca ar fi avut probleme pulmonare. // Saizescu a regizat mai multe lungmetraje considerate antologice pentru istoria filmului romanesc de comedie, printre .

Mai multe persoane, ranite intr-un ATAC ARMAT. Unde a avut loc.

Mai multe persoane au fost ranite joi seara intr-un atac armat comis in Parcul South Side, la Chicago, a anuntat politia vineri, transmite Mediafax. Un politist a declarat pentru AFP vineri dimineata ca mai multe persoane au fost atinse de gloante joi, catre ora locala 22. 15 vineri, 6. 15, ora Romaniei). Nu s-au inregistrat morti, iar o persoana a fost retinuta, a adaugat politistul. Potrivit presei locale, zece adulti au fost raniti de focuri de arma. A fost atins, de asemenea, un .

Twitter ar putea imprumuta mai multe sute de milioane de dolari, inainte de listarea la bursa

Twitter negociaza cu mai multe banci un imprumut care ar putea ajunge la cateva sute de milioane de dolari, pentru a avea o flexibilitate mai ridicata inaintea listarii la bursa, asteptata pentru acest an, potrivit Financial Times.

Germania: Tot mai multe comunitati locale vor sa preia controlul asupra retelelor de gaze si energie. Referendum in Hamburg, in acelasi timp cu alegerile parlamentare

In Germania, din ce in ce mai multe comunitati locale vor sa preia controlul asupra retelelor de energie sau de apa, pentru a recupera profiturile generoase ale acestor activitati incredintate sectorului privat, scrie AFP.

Mai multe persoane, impuscate intr-un parc din Chicago

Mai multe persoane au fost impuscate aseara intr-un parc din Chicago, potrivit presei internationale, 13 persoane fiind ranite.

Cel mai frumos drum din Romania, lasat de izbeliste.

Bolovani cazuti pe carosabil, podete neterminate, surpate pe alocuri, strangulari ale drumului, asfalt sarit, versanti neconsolidati, santuri de scurgere a apelor si parapeti lipsa, in acest stadiu se gaseste la cinci ani de la inceperea lucrarilor de reparatie Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania 2. 105 metri, Pasul Urdele). Drumul ce traverseaza Muntii Parang a fost realizat in perioada regelui Carol al II-lea si concureaza cu Transfagarasanul la titlul de cel mai frumos drum al .

Germania: Mai multe comunitati vor sa preia controlul asupra retelelor de gaze

Un numar tot mai mare de comunitati locale din Germania vrea sa preia controlul asupra retelelor de energie sau de apa, pentru a recupera profiturile acestor activitati incredintate sectorului privat, conform surselor de presa.

Vizitatori din mai multe tari, impresionati de orasul natal a lui Mihai Eminescu

Peste 30 de elevi si profesori din tari precum Cehia, Slovacia sau Italia se afla in aceste zile in vizita in judetul Botosani.

Mai multe scoli si gradinite din Vaslui, inchise din cauza numarului mic de elevi

Un numar de 19 unitati de invatamant din judetul Vaslui, unele construite recent cu fonduri europene, au fost inchise de autoritati, in noul an scolar, pe fondul scaderii numarului de elevi si prescolari, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )